Alle kan blive taget på det forkerte ben

Selv den mest rutinerede rytter kan komme galt afsted. Det måtte Finn Saksø Larsen sande da han i søndags faldt af sin hest og hang fast i bøjlen. Heldigvis sørgede hans sikkerhedsbøjler for at det ikke blev til mere end nogle meter. Uheldet understreger endnu engang at selv den mest garvede rytter kan blive taget på det forkerte ben. Finn er tidligere danmarksmester i både spring og dressur. I dag rider han primært jagter, og han har sine heste opstaldet på Friheden i Høsterkøb.

Ulykken skete da Finn var i skoven med en rytterveninde. Han skridtede på sin kammerat gennem snart ti år; Fit For Fight. På turen skridter de op ad en bakke for løse tøjler, hvor Finns hest bliver forskrækket og hopper til siden. Et øjebliks uopmærksom fra Finns side betyder, at han mister balancen og falder af. Finns fod sidder fast i den ene bøjle, og han bliver slæbt et par meter efter hesten inden udstyret giver slip på ham.

Finn udtaler selv, at han var heldig. Uden hjelm og sikkerhedsbøjler kunne det have set meget værre ud i dag. Hesten sparkede ud efter Finn, hvilket resulterede i skader på hans venstre hånd. Derudover har han fået nogle grimme skrammer på kroppen og armene efter slæbeturen. Heldigvis slap Finn næsten med skrækken og lader opfordringen om at alle – uanset niveau og erfaring – prioriterer sikkerheden.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce