Cathrine Dufour atter helt med i toppen i Aachen

Søndag var finaledag i Aachen. De 18 bedste ekvipager fra Grand Prix og Grand Prix Special mødtes i formiddagens Grand Prix kür. For Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy blev det igen til en flot fjerdeplads i det skrappe felt, kun et mulehår fra tredjepladsen. Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ blev placeret som nr. 14.

Hvis der inden stævnet i Aachen var nogle i dressurverdenen der ikke kendte Cathrine Dufour, så har hun med tre flotte individuelle fjerdepladser denne weekend, slået sit navn fast med syvtommersøm. Der kan ikke være nogen der er i tvivl om, at Cathrine og Cassidy hører til den absolutte verdenselite.

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ havde også en fin tur i dag. Agnetes kür formår virkelig at få publikum med, og igen i dag blev Agnete og Jojo klappet hjem i deres sidste piaffe-tur. Det blev til 72,775 % og en 14. plads.

Endnu en sejr til Anna og Quarton
Lørdag aften fik Anna Kasprzak endnu engang Dannebrog til tops i Aachen, da hun med 74,00 % tog sejren i Intermediaire I i et meget stærkt felt. Lørdag afvikledes også Grand Prix Kür for U25. Her opnåede Sille Engermann og Darius en syvendeplads med 70,725 %

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce