Clydesdale-hesten Bruce bringer glæde til hospicepatienter i England

For nogle dage siden, fik hospicepatienter i England sig noget af en glædelig overraskelse. Skuespilleren Martin Clunes og hans store clydesdale-hest Bruce kom nemlig på besøg for at bringe glæde til patienterne. Her kan du se de skønne billeder og læse om reaktionerne på besøget.

Læs også: Er det godt for en sensitiv rytter og en sensitiv hest at være sammen?

Clydesdale-hesten Bruce

Martin Clunes og hesten Bruce er åbenbart ikke helt nye for Weldmar Hospicecare. De har før været forbi til arrangementer, men da arrangementerne det sidste stykke tid har været aflyst på grund af corona, har de ikke været på besøg for nylig.

Martin Clunes forklarer til Weldmar Hospicecare, at grunden til, at han godt kan lide at komme der, er arbejdet de lægger i det og menneskerne der. Weldmar Hospicecare er nemlig en frivillig organisation, som hjælper personer i deres sidste tid, samt deres familier. Dette er noget Martin Clunes meget gerne vil støtte op om, og derfor tager ham og Bruce gerne på besøg for at give en skøn oplevelse til patienterne.

Martin er også altid helt sikker på, at folk godt kan lide Bruce, da han er en meget rolig og venlig. “Folk kan godt lide at se store heste, og Bruce er 1,83 meter” fortæller han.

Læs også: “Det skaber et helt særlig bånd, at jeg ikke kan ride på mine ponyer”

Heste kan noget helt specielt

Vi tror, at mange hestemennesker er helt enige i, at heste kan noget helt særligt, og at de i høj grad kan skabe masser af glæde. Det mener Martin Clunes også, da han til BBC har udtalt, at “Dyr altid gør folk glade”. Dette er også tydeligt ved deres besøg, da en af patienterne udtaler til Weldmar Hospicecare, at besøget virkelig løftede hendes dag, som ellers var rigtig svær og hård.

En af de frivillige på stedet sagde; “Det er fantastisk at kunne give folk sådanne oplevelser, der er så usædvanlige. Så kan de fortælle deres familier og venner om det. Vi er meget taknemmelige for at Martin vil tage Bruce med hertil”.

Læs også: Forkning bekræfter: Heste knytter stærke bånd til mennesker

Hvis du har lyst, kan du også se en kort video af besøget her:

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce