Cristoffer Nerving Møllekær; Livets valg har konsekvenser

De valg man tager i livet har konsekvenser, og det har 21-årige Cristoffer Nerving Møllekær lært på den hårde måde. For godt et år siden blev hele hans verden vendt på hovedet og i et par uger stod alting stille. Han havde allermest lyst til at lægge sporten på hylden og finde noget andet at tage sig til. Tankerne vrimlede rundt i hovedet på ham, og han var pinlig og ked af at have skuffet en masse mennesker, der har stået bag ham. Cristoffer var især ked af den situation han havde bragt sine forældre i da de havde gjort så meget for ham.

Nu et år senere er Cristoffer Nerving Møllekær blevet klogere, og han slår et slag for, at man skal passe på. Der er ikke langt fra den ene side af stregen, hvor alt er godt til den anden, hvor man ikke kommer tilbage igen uden kamp. Livets valg har konsekvenser, og det er, hvordan du vælger at komme tilbage, der fortæller noget om dig som person, siger Cristoffer.

Efter nogle uger hvor Cristoffer gik rundt i en bobbel uden nogen vej ud, kom nogle private venner ham til undsætning. De var enige om, at det bedste for Cristoffer var, at komme væk og få bearbejdet, hvad der skulle ske med hans liv og sport uden for mange indtryk udefra. Turen gik til England, hvor Cristoffer Nerving Møllekær fik arbejde som rytter med mulighed for at holde gang i drømmene om en fremtid i sporten samt få en masse personlig erfaring.

Jeg kom ud på dybt vand, og skulle pludselig til at træffe store beslutninger på egen hånd. Efter nogle uger fik jeg min gamle personlighed tilbage – ham der gerne vil blive klogere og dygtigere. Mine erfaringer i England har givet mig et helt nyt syn på, hvordan tingene hænger sammen, og alt hvad jeg står for nu, har jeg nu fundet frem til på egen hånd, ” fortæller Cristoffer.

Det bedste råd Cristoffer Nerving Møllekær fik af sin træner i England:

“If you in trouble and you don’t know what to do. Think about it, solve it and fight even stronger”

Et nyt kapital for Cristoffer Nerving Møllekær

Efter sin identitetskrise føler Cristoffer sig nu mere voksen, og han mindes tiden inden med, at alt gik som smurt i olie. Man fik gode resultater, og pludselig vidste Cristoffer ikke, hvor han var. Opholdet på otte måneder i udlandet hjalp ham med at finde sig selv. Nu lægger Cristoffer al sin energi i små delmål

Nu kan jeg kigge tilbage og sige “her var jeg engang, men her er jeg nu”. Jeg skal væk fra dengang og kigge frem. Det gør jeg ved at tage et lille skridt af gangen. Ikke for store mål som man ikke kan magte. Det kan for eksempel være, at i dag fredag skal være en god dag.”

Før boede Cristoffer Nerving Møllekær hjemme på gården i Næstved hos sin forældre. Han var rigtig glad for at komme hjem i slutningen af juni, og nu er han blevet fastansat på Engerupgaard i Tikøb som rytter. Et arbejde der passer rigtig godt til den profil, Cristoffer arbejder frem mod.

Man står op om morgenen, og så er der en plan for dagen. Den struktur er jeg rigtig glad for,” slutter Cristoffer, der håber, at andre vil tage ved lære af hans fejl og holde hovedet højt, når al håb synes ude.

“Man tager nogle valg, som man kommer til at fortryde, og her er det vigtigt, at man ikke smider håndklædet i ringen. Acceptér fejlen og lær af den”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce