Danish Derby klar til Indendørs DM med KRAFFT som hovedsponsor

Der er lagt op til flere dage med forrygende springning, når Danish Derby den kommende weekend slår dørene op for Krafft Indendørs DRF-mesterskaber i spring for juniorer, ungryttere og seniorer. Der er gratis entre hele weekenden, så der er rig mulighed for at opleve Danmarks bedste springryttere helt tæt på, når de kæmper om medaljer på Vilhelmsborg.

Over 100 mesterskabsekvipager klar i Århus
Danish Derby er kendt for at afvikle fantastiske ridesportsevents, og weekendens store springstævne bliver ingen undtagelse. Her er mere end 100 mesterskabsekvipager er klar til at give tilskuerne en hæsblæsende oplevelse i de flotte rammer i Århus. Mesterskaberne afvikles over to klasser – en kvalifikation og en finale. Juniorerne springer MA1* (135 cm), mens ungryttere og seniorer springer henholdsvis MA2** (140 cm) og S1* (145 cm).

Tre dage med mesterskaber
40 ryttere har meldt til start i DRF-mesterskabet for juniorer, hvor første afdeling afvikles fredag kl. 18, mens finalen rides søndag kl. 13.30. I DRF-mesterskabet for seniorer er der ikke mindre end 50 ekvipager på startlisten. Her rides første afdeling fredag aften kl. 20, og så afgøres det hele i en spændende finale lørdag kl. 20. Et felt på 38 talenter udgør ungrytter-mesterskabet, og de er første gang på banen lørdag kl. 17.30, mens finalen løber af stablen søndag kl. 15.30.

Se startlister >> HER.

Kilde: Dansk Ride Forbund / Foto: Danish Derby

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce