Danmarks nye, gratis hestemagasin er ude i hele landet!

Nu er det her: Malgré Tout Magasin – hele Hestedanmarks gratis hestemagasin! Malgré Tout kan ikke længere kun kendes på sit website, hvor der udgives nye livsstilsartikler om heste hver eneste dag, sine digitale magasiner og på sin aktivitet på diverse sociale medier. Malgré Tout findes nu også som et trykt magasin, du kan tage med dig ud i stalden eller med hjem i din sofa.

Annonce

Til hele hestefolket

Noget af det, der binder os hestemennesker sammen, er, at vi er så utroligt forskellige. Præcis ligesom vores heste er vi en broget flok bestående af vidt forskellige typer med vidt forskellige personligheder, præferencer og opfattelser af, hvad der er rigtigt og forkert. Det gælder især, når det handler om pasningen, plejen og ridningen af vores elskede dyr. 

Trykt magasin aflangt billede

Derfor er Malgré Touts trykte magasin – ligesom alt det øvrige indhold – skabt til at samle hestefolket og ramme det hele vejen rundt. Om du er til islændere, varmblodsheste, fjordheste eller noget helt andet, og om du dyrker springridning på hyggeniveau, dressurridning på svært niveau eller måske noget helt andet på et niveau midt imellem, så er Malgré Tout for dig. Alder er kun et tal, niveau er bare en betegnelse, og disciplinerne siger kun noget om, hvad vi hver især særligt interesserer os for. Kærligheden til hestene, det benhårde arbejde i stalden, bekymringerne og den ofte lidt for tomme pengepung er vi fælles om. Vi hestemennesker er med andre ord helt ens og alligevel så forskellige. Det værner Malgré Tout og det nye, trykte magasin om.

Det kan du læse om – helt gratis

Magasinet er 100 sider langt og rummer massevis af dybdegående artikler. Der er kælet for de faglige inputs og sat fokus på genkendelige problemstillinger, som ethvert hestemenneske kender til. Derudover rummer magasinet en lang række smukke billeder og ikke mindst illustrationer af forskellige træningsøvelser knyttet til forskellige discipliner.

Ute Lehmann i magasinet
Læs blandt andet en Q&A-artikel med Ute Lehmann. Foto: Katja Jensen. Grafik: Malgré Tout.
Bianca Bagge i magasinet
Find modet til at springe i terrænet med militaryrytter Bianca Bagge. Foto: Thomas Ix. Grafik: Malgré Tout.
Fit4You i magasinet
Bliv en mere fit rytter med træningsøvelser udført og illustreret af Fit4You. Foto: Erik Kunddahl. Grafik: Malgré Tout.

Brug QR-koderne

For at binde Malgré Touts digitale identitet sammen med det trykte magasin, indeholder magasinet en QR-kode for hver artikel. Ved at scanne disse koder med din mobiltelefon, kan du tilgå endnu mere viden fra de forskellige ryttere, fagpersoner og øvrige medvirkende i magasinet.

Her finder du det

Du kan få fat i Malgré Touts trykte magasin ved at hente det på ét af de mange opsamlingssteder. Foderbutikker, rideudstyrsbutikker, forhandlere mm. i hele landet har stillet sig til rådighed, så du kan få fat i bladet uanset, hvor du bor. Klik på knappen og se et kort over, hvor magasinet kan hentes.

Kort over magasinets opsamlingssteder

Hvorfor navnet Malgré Tout?

Ved du, hvordan Malgré Tout har fået sit navn? Find ud af det her:

Malgré Tout – at have hest på trods af alt

Malgré Tout var navnet på Christian 10’s hvide hest

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce