Dansk 10. plads ved EM i springning

Søndag eftermiddag blev det festlige EM for ponyer sponsored by Equsana afsluttet med finalen i springning. Her var tre danske ekvipager til start, og det lykkedes for Maria Nørregaard Langhoff og Nikolina at springe sig ind på en 10. plads i mesterskabet. Guldet gik til England, sølvet til Holland, mens Tyskland endelig kunne sætte sig på bronzen.

Guld til England
Under en fantastisk blå himmel skulle medaljerne ved dette EM i springning på Vilhelmsborg uddeles blandt de 28 ekvipager, der var til start i springfinalen. Finalen blev afviklet over to runder, og fra dansk side havde vi tre ekvipager til start. Her blev det bedste resultat redet hjem af Maria Nørregaard Langhoff og Nikolina. Parret sluttede med 14 fejl i alt, og det betød en flot 10. plads i den hårde konkurrence. Også Laura Baaring Kjærgaard og Tonlyn Bobbys Girl var til start i finalen. Parret sluttede med 28. fejl og en 23. plads. Sidste danske ekvipage på banen, Anna Weilsby og An Angel, fik 44 fejl og 26. plads.

Guldet blev vundet overbevisende af Jack Whitaker og Erlando Van De Roshoeve, som samlet fik kun 4 fejl over de to runder. Jack Whitaker er i øvrigt søn af den nok så kendte springrytter Michael Whitaker. Rowen Van De Mheen og Quaprice D’astree var lige i hælene på Jack, men en ærgerlig tidsfejl og et stop betød 5 fejl i alt og dermed sølvmedaljen. Bronze blev vundet af Antonia Ercken og Crazy Heartbreaker SP WE fra Tyskland. De sluttede med 7 fejl.

Se hele resultatet her.

Kilde: rideforbund.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce