Del 2: Empulse Pro vil revolutionere hestevelfærd

Viser fremtiden indenfor terapi og rehabilatering af heste

Hvordan kan jeg teste eller bruge Empulse Pro?

Typisk betjenes Emuplse Pro af fysioterapeuter, hesteklinikker eller dyrlæger. Hesteejere, staldejere eller opdrættere, der er interesseret i at bruge Empulse Pro, skal gennemgå grundig træning.

Denne træning er tilgængelig gennem Philip Vossen i Danmark eller gennem distributører over hele Europa, der sikrer, at Emuplse Pro bliver brugt korrekt. Efterfølgende er der muligheder for at prøve, leje, købe eller lease den. (LINK til leasing, når det er sat op)

Find din kontaktperson i Europa her.

Empulse Pro
Oliver forklarer de forskellige indstillinger og funktioner. Foto: Malgré Tout

Hvad er essensen af EmpulsePro?

LÆS OGSÅ: Del 1: Empulse Pro vil revolutionere hestevelfærd

Efter omfattende undersøgelser af virkningen af elektromagnetiske pulsterapi blev denne enhed forfinet gennem strenge tests inden lanceringen af Empulse Pro i samarbejde med dyrlæger og hesteterapeuter. Sammen med Focus Horse, et AI-baseret bevægelsesanalyseværktøj, er tidlig påvisning og skånsom behandling af potentielle problemer muligt, hvilket giver et bredt spektrum af terapiformer for både hest og rytter.

OM LEASING
Leasing tilbyder dig en fleksibel finansieringsmulighed, der bringer flere fordele med sig. Ved at vælge leasing undgår du kapitalbinding, hvilket forbedrer likviditeten og øger den økonomiske fleksibilitet. Leasingydelserne kan være fradragsberettigede i hele leasingperioden, og der er ingen behov for mellemfinansiering af købsmomsen.* Desuden undgår du også stempel- eller tinglysningsgebyrer, hvilket bidrager til at reducere omkostningerne. Med leasing opnår du fuld brugsret over aktivet, hvilket sikrer en problemfri drift og administration. Aftalen er en finansiel leasingaftale, og som leasingtager er du forpligtet til at finde en ny køber. Bemærk at nedenstående tilbud kun er gyldigt for erhvervskunder.
*Kontakt din revisor for personlighed rådgivning

ERHVERVSLEASING AF EMPULSE PRO STANDING VERSION

Nu kan du erhvervslease en EMPULSE PRO Standing version for kr. 3.013,- + moms* pr. måned:

Anskaffelsessum på kr. 193.000,- + moms
*Alle priser excl. moms i danske kroner. Førstegange ydelse kr. 19.300, 60 måneder á kr. 3.013, restværdi ved udløb kr. 38.600, leasingtager er forpligtet til at henvise til køber. Bemærk at tilbuddet kun er gældende for erhvervskunder med gyldigt CVR-nummer.

Tilbuddet er betinget af endelig accept fra leasingselskab.

Empulse Pro vil revolutionere hestevelfærd: Viser fremtiden indenfor terapi og rehabilatering af heste / Standing version

Inhalator for hest med Oxygen Concept

Om Oxygen Concept - mere wellness til din hest


Oxygen Concept har rødder i Tyskland, og er en revolutionerende inhalator med 20 års erfaring indenfor sundhed for heste. Den udnytter det terapeutiske klima fra Det Døde Hav ved at forstøve en 5% saltvandsopløsning med en ultralydsforstøver fra menneskemedicin til helt fine partikler. Disse partikler er så små, at de trænger dybt ind i lungerne og rammer huden, hvilket gør den ideel til behandling af luftvejssygdomme og hudproblemer som eksempelvis eksem. Over 45% af dampene er åndbare og renser effektivt hestenes luftveje for slim.

Det er særligt praktisk at anvende i en hestetrailer, hvor inhalatoren nemt kan anvendes, men den kan også bruges på staldgangen sammen med andre aktiviteter, eksempelvis under et solarium. Oxygen Concept er ikke kun velegnet til heste, men også til mennesker og andre dyr, hvilket understreger dens alsidighed. Den anbefalede varighed af en behandlingssession er 30 til 45 minutter, hvor man starter med ti sessioner og justerer løbende efter behov.

Oxygen Concept og saltvandsopløsningen fås gennem Philip Vossen i Danmark og er velegnede til køb eller leasing af både stalde og hesteejere. Uanset om det er til behandling af lungesygdomme, hesteastma eller hudproblemer, tilbyder Oxygen Concept en effektiv løsning til at forbedre den generelle sundhed og velbefindenden for heste.

Dampen fra saltopløsningen fra Det Døde Hav kan hjælpe heste og mennesker med luftvejs- og hudproblemer. Foto: Malgré Tout
Oxygen Concept kan bruges i mange forskellige sammenhænge som eksempelvis i traileren og i stalden. Foto: Malgré Tout

Find mere information om Oxygen Concept på deres hjemmeside.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce