Endnu en bronzemedalje til Louise og Goya

De danske ponyryttere har vist særdeles stærk ridning ved EM i dressur på Vilhelmsborg, og søndagens kür-finale var ingen undtagelse. Lørdag sikrede Louise Christensen og Vegelins Goya sig bronze i det individuelle mesterskab, og søndag gentog den stærke ekvipage successen i kürmesterskabet. Sara Aagaard Hyrm og Der Harlekin B blev stærkt nr. 4, mens sidste danske kür-deltager Kristian Würtz Green og Lilo L sluttede på en flot 5. plads. Den individuelle guldvinder Lucie-Anouk Baumgürtel fra Tyskland satte sig også på det europæiske kür-guld, mens hendes landskvinde Tabea Schroer fik sølv.

Dansk EM-bronze igen
Solen havde fortrængt lørdagens regnvejr, så der var virkelig mesterskabsstemning over dressurbanen på gårdspladsen på Vilhelmsborg. Tre danskere var klar til kürfinalen, og første dansker på banen var Kristian Würtz Green på Lilo L. Det blev til et flot program til 74,400 %, hvilket udløste en flot 5. plads i mesterskabsklassen.

Den danske bronze-ekvipage fra det individuelle mesterskab, Louise Christensen og Vegelins Goya, viste igen storform, og med en kür til 76,175 % satte de sig på endnu en europæisk bronzemedalje. Sidste dansker på banen var Sara Aaagard Hyrm på Der Harlekin B, og med et overbevisende program til 75,950 % lagde de sig lige hælene på Louise og Goya.

Som i det individuelle mesterskab var Lucie-Anouk Baumgürtel og Massimiliano 3 urørlige i klassementet, og den lille tysker vandt guld igen med imponerende 81,125 %. Sølvet gik til Tabea Schroer – ligeledes fra Tyskland – med en kür til 77,450 %.

Find alle resultater her.

Kilde: rideforbund.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce