Equicoaching – rid med hjertet

Kan man ride med hjertet? Ja, det kan man, og når du først ved hvordan via Equicoaching vil du opleve, hvordan dit samarbejde mellem dig og din hest bare bliver bedre og bedre.

Rid med hjertet
Kender du det, at din hest bare ikke vil gå forbi en bestemt gruppe træer på jeres skovtur, eller den altid viger ud fra volten ved vægspejlet i ridehuset? Eller noget helt tredje? Heste er sensitive væsener, og oplever verden på en helt anden måde end vi gør. For hvem ved, måske springer der faktisk en hest ud af spejlet, eller måske står der virkelig nogen bag træerne – selvom du ikke ser det.

Equicoaching, udtales ”ækvikoatjing”, er en telepatisk samtale med hesten, der afdækker adfærdsproblematikker, smerter eller måske angst, og er dermed et udgangspunkt for en bedre forståelse rytter og hest imellem. En god gammeldags ”nåååe-derfor-oplevelse”, der forbedrer samarbejdet, både mentalt og fysisk, hest og rytter imellem.

Kvinden bag Equicoaching er Ditte Young. Ditte Young er Danmarks førende dyretelepatør, og hun har beskæftiget sig med at kommunikere med heste siden 2002. Hun er uddannet clairvoyant og psykoterapeut, og Ditte Young arbejder både med mennesker og dyr. Hun har egen klinik i København, hvorfra hun arbejder med fokus på stressramte mennesker, stressforebyggelse, konflikthåndtering på arbejdspladsen, familieterapi, og uden for kontoret kører hun landet tyndt som dyretelepatør og hjælper katte, hunde og heste, deres ejere og ryttere.

TELEPATISK TILGANG OG FORSTÅELSE SKABER BEDRE SAMARBEJDE
Ditte Youngs spirituelle evner, og sanselige indsigt skaber en helt ny, og anden tilgang for den moderne rytter, der vil mere med sin ridning og sin hest.

Uanset om du rider på hygge- eller eliteplan. Equicoaching er ofte opdelt i ere sessions, hvor Ditte Young samtaler nonverbalt med hesten, og hesten fortæller, hvad det er der er i vejen. Historierne kan være mange, og problemerne forskellige. Hesten savner måske mere tid og opmærksomhed fra sin ejer, at den har ondt, og derfor har svært ved udfører øvelserne korrekt (og du tror den er uartig), den er bange for vejdæksler, eller noget helt fjerde.

Mød Ditte Young og para-rytteren Stinna Tange til Hillerød Horse Show.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce