Equitour Aalborg titelsponsor for Elevskole Cuppen

Når finalen i vores nye elevskolecup skal afgøres den 25. og 26. maj, bliver det Helgstrand Academy i Uggerhalne, der kommer til at lægge showground i international topklasse til. Det sikrer et samarbejde mellem den internationale stævnearrangør Equitour Aalborg og Dansk Ride Forbund. Samarbejdet betyder, at klubturneringen frem til 2020 kommer til at hedde Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup præsenteret af Equitour Aalborg, og at finalen bliver afviklet i de topprofessionelle rammer i Uggerhalne.

Et samarbejde med mening

”Vi er stolte over at indgå et samarbejde, som er med til at støtte op omkring aktiviteterne, der hvor det hele starter – hos landets mange rideklubber i deres elevskoleafdelinger. Samtidigt er vi sikre på, at de klubber, der kvalificerer sig til finalen, vil få en ekstraordinær oplevelse, når de skal konkurrere i de samme rammer som og sammen med nogle af verdens bedste ryttere. Vi håber selvfølgelig, at afviklingen af finalen i disse fantastiske rammer vil betyde et endnu større antal deltagere i cuppen til næste år. Samtidig ser vi frem til at byde rigtig mange af landets klubber velkommen til Equitour Aalborg i uge 21, hvor de både kan overvære finalerne i Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup præsenteret af Equitour Aalborg og international topsport,” siger Jens Trabjerg, Show Director i Equitour Aalborg.

”Vi er rigtig glade for, at Equitour Aalborg har valgt at engagere sig i Elevskole cuppen. Det er en ny turnering, der skal give klubbernes elevskoler mulighed for at konkurrere mod hinanden på et niveau, der er sjovt, udviklende og lærerigt, og med samarbejdet får klubberne mulighed for at dyste om at komme til at ride finale i internationale rammer, hvilket i sig selv vil være en kæmpe oplevelse,” siger Cim Ulrick von Arenstorff, sponsor- og marketingschef i Dansk Ride Forbund.

Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup præsenteret af Equitour Aalborg

Cuppen henvender sig til alle rideklubber, der har en elevskole. Den afvikles i indendørssæsonen og afsluttes med en flot finale i Uggerhalne den 25. og 26. maj. Formålet med cuppen er at give elevskoleryttere mulighed for at ride konkurrence mod ryttere fra andre klubber, uden at være afhængig af, at transportere hest eller pony, da de deltagende klubber stiller heste til rådighed. Der er lagt op til masser af store oplevelser, når deltagerne høster ridemæssig erfaring og samtidig får mulighed for at møde nye venner på tværs af landet.

Hvad og hvordan

Elevskole cuppen er en turnering, hvor elevhold fra forskellige klubber mødes og konkurrerer på de heste, som værtsklubben stiller til rådighed. Rytterne får på den måde erfaring med at ride andre heste, og der kan knyttes venskabsbånd på tværs af klubberne. Cuppen er landsdækkende og afvikles i denne sæson i perioden 1. november 2017 til 1. marts 2018 med finale i maj.

Læs mere om Dansk Ride Forbunds Elevskole Cup præsenteret af Equitour Aalborg

Equitour Aalborg

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce