Få energirapporten for november 2020 og månedens tema

Har du også mærket en fornemmelse af stilhed før stormen i de to sidste uger? Hvis du har, så har du mærket helt rigtigt. Noget stort er på vej til dig, og man kan godt sige, at der venter dig en form for ”gennembrud” i slutningen af november måned. Det gennembrud kan være nogle af de ting, som du har ønsket dig rigtig længe. Det kan godt være, at du får det i en anden form, end du regner med. Men følelsesmæssigt vil det komme til dig.

Du kan opleve at:

  • Du lander en stor kontrakt eller anden aftale, som vil sikre dig i mange år frem.
  • Du kan vinde en eventuelt retssag, eller noget som du føler, at du har kæmpet for.
  • Du sælger eller køber en ny bolig.
  • Du får tilbudt et job, som du ikke havde tænkt ville være noget for dig. For at dette kan ”lande” for dig, har det været nødvendigt i de tre sidste uger, at du har hilst på det, som du er allermest bange for. Det kan for eksempel være angsten for at miste. Dette kan være i din nære omgangskreds, eller også er du blevet mere bekymret for din hests ve og vel. Du har måske tænkt tanken, at du har følt, at du nærmest skal starte helt forfra? Dér, hvor du var for nogle år siden, ja sågar for 12 år siden, er præcis den samme følelse, du har siddet med indenfor de sidste to til tre uger. Hvis du kan genkende det, så husk på, at du er ved at bygge fundament på en helt anden platform, end den du stod på for nogle år tilbage. Du er mere sikker på dig selv, og du har et langt større netværk denne gang.

Du føler en større og større trang til at forbinde dig med din hest og isolere jer

Du oplever, at du i det sidste års tid er blevet meget bedre til at være tro mod dig selv og sætte grænser overfor folk, som har en mening omkring dig og-eller din hest. Du begynder så småt at føle, at mange af de samtaler, som du har haft, også har føltes tomme og ligegyldige og uinspirerende for dig. Vær gerne opmærksom på, at du måske også har haft en tendens til at andre skulle fylde dig op, for at du følte dig hel i præcis denne periode. Tanker og følelser som du har haft før, men som er kulmineret for dig nu. Og det er HER, at uvenskaber opstår. Når vi forsøger at lade andre gøre eller sige noget, for at vi får det bedre. Det kan være jagten på anerkendelse eller at synes, at andre gør det forkert, fordi vi selv har det dårligt.

Månedens tema 

I november måned vil du opdage, at du nærmest bliver allergisk overfor løgne. Det gælder både dem, som du fortæller dig selv, og det gælder også, når du møder dem ude i verdenen. Du har brug for dybde, lidenskab og det gælder i alt, hvad du laver og også i de samtaler, som du fører med andre mennesker. Du vil så småt begynde at se, hvor forbundet vi alle sammen er. Det er nemlig blevet tid til at kigge på VI’et i november og ikke kun på, hvor solidt plantet du er i dig selv. Det fik du mulighed for i oktober måned (derfor har du også haft et stort behov for at sove) og i de første to uger af november til at få styr på. Du vil opleve, hvor forbundet vi alle sammen er i en langt højere grad, end du nogensinde har set før i november måned. Du oplever måske allerede, at oftere og oftere når du tænker på en bestemt person, kontakter vedkommende dig indenfor et par dage. Du vil erfare, at hvis én person lyver, så skaber det uro i hele andedammen og konsekvenserne begynder at blive langt mere vidtrækkende, end du kunne forestille dig.

Hvis én person er i dårligt humør, ødelægger det stemningen for hele gruppen. Du kan ikke længere ignorere, hvem du er sammen med, som du har kunnet før. Der er ikke mere plads til drama. Det skal ud af dit liv nu! Men det betyder samtidig også, at de ”løgnehistorier” (når du gør andre forkerte, eller når du finder på historier i dit eget hoved for at undgå noget), som du fortæller dig selv nu, også dukker op til overfladen. November måned kalder på, at alt skal være sandt indvendigt såvel som udvendigt for dig og inde i dig.

Jeg kan derfor kun anbefale, at hvis der er dårlig stemning i stalden, så indkalder du til møde og får renset luften. Husk på, at din hest står i den energi 24 timer i døgnet. Du kan sætte dig ud i din bil og køre væk fra den igen. Det kan din hest ikke.

Når der er fuldmåne, så benyt dig af den til at give slip på alt det gamle, som nager dig. Vær ærlig, åben og villig til at give slip på det gamle og udlevede.

Vær åben for noget mere positivt i din fremtid. Vis tillid til andre. Vær mere åben omkring dig selv. Tag hensyn til andre. Det er de ord, som jeg vil sende dig ud i november måned med.

Hvis du vil have flere informationer om energierne omkring dig, kan du følge med på hjemmesiden og på facebook

De bedste hilsner

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce