Forrygende finale i Nord Vest Box Cup ved World Cup Herning

Finalen i Nord Vest Box Cup blev for anden gang afviklet ved World Cup Herning i Jyske Bank Boxen, hvor 30 dygtige ponyekvipager fordelt på 15 i henholdsvis kat. III og kat. II dystede fredag. De unge ryttere og deres ponyer havde sikret sig adgang til den store finale igennem kvalifikationer i løbet af året, og fredag mødtes de to gange 15 bedste for at kæmpe om titlerne som vindere af årets Nord-Vest Box Cup-finaler. Violise Frost Bay på Mia vandt hos kat. II, mens Anna Ley på Streep Wil Racen sejrede hos kat. III.

Anna vandt hos kat. III
15 dygtige ponyryttere var klar til start fredag, og der blev kamp til stregen i finalen, som gik i stilspringning, bedømt efter S4. Der blev vist meget flot springning i klassen, hvor 9 af de 15 gennemførte. Det blev Anna Ley på Streep Wil Racen, der efter en spændende omspringning blandt 7 ekvipager kunne kalde sig cup-mester.

”Det var rigtig sjovt, og den var rigtig dygtig, selvom det var en stor hal. Det har været en kæmpe stor oplevelse, og det har været så fedt at ride her,” sagde en stolt Anna efterfølgende.

2. pladsen gik til Sille Lundgaard på Stald Ninos Miss Diva, mens Augusta Michaela Jungersen på My Captain Jack blev nr. 3.

Kat. II-sejr til Violise og Mia
Det var 15 veloplagte kat. II-ekvipager, der gav sig i kast med den store bane i Jyske Bank Boxen. 13 gennemførte banen, og herefter skulle de seks bedste ud i en omspringning, inden vinderen kunne findes. Det blev Violise Frost Bay på Mia, der i sidste ende kunne modtage det flotte æresdækken.

”Det var helt vildt fantastisk og en kæmpe stor oplevelse. Vi har aldrig prøvet at ride så stort et sted før, og det var bare mega fedt,” fortalte den glade vinder.

Leonora Sandberg Nielsen og Moyas Midnight Star blev nr. 2, mens 3. pladsen gik til Cecilie Aggersbøl på Zoe Bredager.