Fra føl til ridehest – den enkle og sikre vej

Produktnyt fra Søs Fejerskov-Quist og Maj-britt Carter

To af hesteverdens kapaciteter går sammen i et nyt samarbejde om kommunikation mellem hest og menneske. Målet er at skabe en tættere og mere direkte forbindelse mellem hest og rytter – både til hest og fra jorden.

Maj-Britt Carter, Danmarks første certificerede Monty Roberts træner og Søs Fejerskov-Quist, grundlægger af RytterYoga® og Fit2Ride, præsenterer deres nye samarbejde og nye program under titlen “Fra føl til ridehest – den enkle og sikre vej”.

“Vi vil gerne vise en række situationer igennem hestelivet hvor vi, mennesker, ved at arbejde logisk, entydigt og klart med vores egen krop kan opnå bedre resultater med vores heste. Heste foretrækker logik fremfor perfektion,” fortæller Maj-Britt Carter.

Vi vil arbejde med balancen mellem kropssprog og træning. Body-Mind koncept hvor du kan ”tale” via kroppen, så hesten forstår.

“Et roligt, tydeligt og balanceret kropssprog, uden spændinger i rytterens krop og sind, er forudsætningen for en vellykket trænings-enhed,” fortæller Søs Fejerskov-Quist.

De to kvinder kommer med hver deres kompetencer. Maj-Britt Carter er hestetræner med 30 års erfaring med tilridning og håndtering af heste med svære adfærdsproblemer, herunder farlige heste.

Søs Fejerskov-Quist er rytter siden barnsben. Søs er læreruddannet, Yoga-pilatesinstruktør, stresskonsulent, og har mere end 20 års undervisningserfaring. Søs har fokus på naturlig og korrekt bevægelse af knogler, muskler og bindevæv/fascie hos både rytter og hest. De sidste mange år har hun specialiseret sig i at arbejde med rytterens krop.
Hun har bl.a. skrevet bogen ” I Balance på hesteryg” samt udgivet dvdén ”Fra træningslokale til hesteryg”, og har uddannet RytterYoga®- instruktører i 8 år.

Begge eksperter samt 2 heste vil være til stede under demonstrationen af temaet ” Fra Føl til Ridehest – Den enkle og sikre vej”.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce