Gallashowet gik kloden rundt

Festligt gallashow til Dansk Varmblods Hingstekåring bød på heste, festlige danse- og musikindslag med tema fra hele kloden.

Alle tilskuerpladser var besat, da gallashowet her til aften begyndte til Dansk Varmblods Hingstekåring. Med et tema, som gik jorden rundt, fik tilskuerne hesteoplevelser fra Island til det vilde vesten. På rejsen blev showet krydret med artister som Barbera Moleko og Rosie og hendes hest, Scout.

Festlig fredags stemning
Og der var ingen tvivl om, at det var et publikum, der var kommet for at blive underholdt, men også for at være med til at sætte en festlig stemning i Jyske Bank Boxen. Da Christopher fra America’s Got Talent med sine 4 dukker opførte YMCA sangen, rejste publikum sig op og dansede med. Og da stjerneekvipagen, Severo Jurado Lopez og Fiontini kom på banen rejste publikum sig spontant op og klappede. Stemningen kulminerede, da franske Lorenzo kom på scenen og styrede sine mange heste, som læste de hans tanker.

Kom ind og se showet
Olivia Keegan og hendes mor, Judith Keegan havde købt billetter til showet og kunne varmt anbefale andre at gå ind og se showet.
“Jeg synes, at det var rigtig godt. Især Rosi Hochegger og hendes hest, Scout gjorde et stort indtryk på mig,” fortæller Judith Keegan.
“Jeg kan klart anbefale andre at gå ind og se showet. Det er virkelig godt,” siger Olivia Keegan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce