God start på Dansk Ride Forbunds 100-års jubilæumsturnering

De første point i Dansk Ride Forbunds 100-års jubilæumsturnering sponsored by Ifor Williams og Hestemagasinet – Everhorse blev uddelt i sidste weekend, da Silkeborg Rideklub (SIR) afviklede årets første breddekvalifikationsstævne. Ikke mindre end 109 ryttere var til start i det midtjyske, og her var især Harridslev Rideklub (HARK) rigt repræsenteret, og klubben formåede at samle 80 point i jubilæumsturneringen.

Harridslev Rideklub har taget føringen
I 100-års klubturneringen kan rytterne samle point til deres klub i samtlige af rideforbundets discipliner ved udvalgte stævner i hele Danmark. Den klub, der opnår flest point i turneringen, vinder en flot Ifor Williams hestetrailer, mens den klub, der kommer ind på andenpladsen, vinder et jubilæumsspring fra Viffeldt Safety System. Efter weekendens stævne i Silkeborg har Harridslevs Rideklub taget føringen i turneringen med 80 point. På en foreløbig andenplads kommer Højris Rideklub (HJRK) med 30 point. Næste stævne, hvor der kan hentes point, er breddekvalifikationsstævnet i distrikt 8 den 5. februar.

Hvordan er du med?
Det er nemt at være med i 100- års klubturneringen og samle point til netop din klub. Alt du skal gøre er at tilmelde dig en klasse, som er en del af 100-års turneringen i en eller flere af de discipliner, du har interesse i. Får du point i klassen, får du en flot jubilæumsroset, og de optjente point bliver automatisk sendt ind til rideforbundet, som løbende opdaterer status for turneringen.

Stævner med spring og dressurklasser offentliggøres dog først i løbet af februar.

LÆS MERE OM 100-ÅRS KLUBTURNERINGEN HER.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce