Har du en islandsk hest? Her kan du få det hele til den seje gangartshest

Annoncørbetalt artikel

Hvis du har en islandsk hest, ved du sikkert alt om, at den er lidt anderledes end andre hesteracer. Det betyder måske også, at du har behov for udstyr, som er nøje udvalgt til racen. Hos Hestagallery kan du få alt hvad du har brug for til den islandske hest uanset om du er skovtursrytter eller toprytter på eliteplan.

Bag Hestegallery står Luther Gudmundsson, som er født og opvokset på Island. Han har beskæftiget sig med de seje gangartsheste det meste af sit liv. Han har blandt andet arbejdet med tilridning af heste på både Island og i Europa og har undervist ryttere på alle niveauer. Herudover har han mange års erfaring med både konkurrenceridning, træning og fremvisning af avlsheste.

Luther har en stor kærlighed til den islandske hest, som ifølge ham har et godt sind, er samarbejdsvillig og hårdfør. Hans mange års erfaring med hestene gør, at han har samlet sig en stor forståelse for rideudstyr til den islandske hest og de individuelle behov hos den enkelte ekvipage.

Luther Gudmansson har haft med de islandske heste at gøre næsten hele sit liv. Foto: Privat

Stort udvalg til det brede islænderpublikum

Hos Hestagallery går du ikke forgæves hvis du ejer en islandsk hest – uanset om du leder efter noget til dig selv, din hest eller dit barn. Her kan du blandt andet finde bid, sadler, dækkener, ridetøj og sikkerhedsudstyr. 

Luther har nøje udvalgt det udstyr, som han sælger i sin butik, så det opfylder den islandske hests lidt anderledes behov, og som muliggør optimal bevægelse.

Fælles for samtlige produkter er dog, at de er nøje udvalgte ud fra kvalitet, holdbarhed og et fornuftigt prisniveau. 

”Vi tilbyder udstyr til alle niveauer og alle typer ryttere og heste. De mærker vi sælger, er for det meste varer, vi kender og har erfaring med. Det gælder bid, sadler, plejemidler o.s.v. Vi går meget op i kvaliteten og brugbarheden af de varer, vi sælger,” siger Luther.

Læs også: Den islandske hest: Den alsidige og venlige ridehest.

Specielt udviklet udstyr af eget design

Luther har kva sine mange år med den islandske hest samlet sig nogle erfaringer i forhold til udstyr. Han har blandt andet oplevet heste, som har haft svært ved at finde ro på biddet, og det har ført til, at han har udviklet sin egen kollektion af bid. Og det er netop bid, som Hestegallery er mest kendt for.

Biddene af eget design er lavet med fokus på at give hesten plads og mulighed for optimal bevægelighed. 

“Mine bid er designet med tanken om at hesten skal være løsgjort og have mulighed for at gå afslappet,” udtaler Luther.

Vals biddene er populære hos den almindelige rytter såvel som eliterytteren. Foto: Hestagallery

I udvalget er bid af eget design finder man Vals biddene. Tanken bag dem er et bid, som passer til den islandske hests lille mund, og som samtidig ligger roligt og giver gode muligheder for præcise signaler. 

”Vals biddene bliver brugt at topryttere verden over. Det er min oplevelse, at hestene svarer godt og virker tilpasse på biddene,” siger Luther.

Læs også: Dressur er for alle – også den islandske hest.

Når du er kunde hos Hestagallery

Når du handler hos Hestagallery får du en høj personlig service. Man rådgiver gerne, og du har altid returret. Hos Hestagallery ønsker man at sælge rideudstyr, beklædning og hestepleje af en god kvalitet. Derfor tester man jævnligt produkterne.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce