Hestemenneskers abstinenser på ferie

Sommerferien er fantastisk, og når man er på ferie, får man mulighed for at få en dejlig, velfortjent pause.

Du er måske lige nu på ferie, og ligger og slapper af på solvognen med lidt koldt at drikke? Eller også har du måske planer om en ferie længere henne på sommeren? Men selv når du er på ferie og nyder det i fulde drag, kan du ikke lade være med at lade tankerne vandre hjem til din søde hest, der holder ferie derhjemme. Og hvad gør du så?
Måske du kan genkende nogle af disse punkter? Ellers håber vi, at du kan grine lidt af dette, da det hele er skrevet med et glimt i øjet.

Annonce

Læs også: Rejseguide: 6 vilde rejseoplevelser med heste

Frem med telefonen

Når man savner hesten, er der næsten ikke noget bedre end at finde telefonen frem og kigge på nogle af de mange, mange, mange megasøde billeder og fantastiske videoer af din skønne hest. Du kan fordybe dig i arkiverne i lang tid, og når familien er i nærheden, skal de da selvfølgelig også se med (selvom de måske er igang med andre ting).

Træningstanker

Dine tanker kan også falde på, hvordan det går med træningen af hesten, og du kan ikke lade være med at tænke på alle de mange træningsmuligheder der er, der hvor du holder ferie. Der er måske en smuk skov med gode træstubbe at springe over, eller en lækker strand, hvor du kunne træne en god galop. Du kan også komme til at tage dig selv i at gennemgå et dressurprogram på campingpladsens petanquebane eller måske endda udføre øvelserne i poolen.

Hesteleg med børnene

Hvis du har børn (måske endda nogle der godt kan lide heste) griber du alle chancer for at lege hestelege. Om det end er med hestefigurer, eller ved at forestille sig, at man rider rundt på hestene og øver schenkelvigninger eller en kort galop. Det kan også være at I sætter nogle små forhindringer op på græsplænen, som I kan springe over – det er da også både sjovt og god motion.

Annonce

Mulighed for at ride en tur?

Du har måske også undersøgt alle turistbrochurene for muligheder for at få en enkelt tur på hesteryg i løbet af ferien. Der findes nemlig mange steder, hvor man kan komme ud og ride en tur for eksempel ved vesterhavet. Måske endda familien også kan lokkes med på sådan en tur?

Læs også: Top 10: Verdens mest imponerende spots til din rideferie

Nusser alle heste

Når I er ude og udforske jeres ferieområde, er der også chance for at I kommer forbi en fold med søde heste på. Når det sker, er der ingen vej uden om – du skal over og sige hej. Hvem kan dog gå forbi en blød hestemulen uden liiige at nusse den?

Bøger og podcast

Når du er på ferie og ikke har muligheden for at være sammen med din egen hest, kan du også prøve at stille trængen igennem hesteunderholdning. Du kan finde masser af gode træningsbøger, som er lige til at putte i strandtasken, eller du kan tage en god podcast i øerne. Der er mange muligheder, og så kan du måske blive inspireret til træningen, når du er hjemme igen.

På trods af at man selvfølgelig godt kan savne sin hest og hverdagen i stalden, er det naturligvis vigtigt, at man husker at nyde sin dejlige ferie. For bare rolig – du kommer hjem til hesten igen.

Læs også: Frivilligt arbejde med heste – i Danmark og i udlandet

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce