Indretning: 10 coffee table books til rytteren

Nu er efteråret over os, og for mange mennesker er det ofte lig med mere tid indenfor. Og på sådan en rigtig efterårsdag, hvor regnen styrter ned og det er koldt udenfor, er der næsten ikke noget bedre end at sætte sig godt til rette i sofaen med en kop kaffe eller te og en god bog. Derfor får du her 10 gode bøger, der ikke blot er lækre at kigge igennem, men også pynter i dit hjem – altså 10 gode såkaldte coffee table books til rytteren.

Annonce

Læs også: 7 hurtige, der får dig til at sætte pris på at have hest om efteråret

Stables: Beautiful Paddocks, Horse Barns, and Tack Rooms 

At være hesteejer er typisk lig med at tilbringe en del af sin tid i stalden og derfor skal det også være et rart sted at opholde sig. Bogen Stables er fyldt med masser af lækker inspiration til flotte stalde og folde, som du kan lade dig inspirere af eller drømme om.

.

Wild – The Legendary Horses of Stable Island

Denne bog hylder de vilde heste, som bor på Stable Island. Stable Island er en lille ø, der ligger ud fra Nova Scotia. Her lever omkring 500 vilde heste, som den dygtige, prisvindende fotograf Drew Doggett har fanget over 100 fantastiske billeder af. Bogen giver dig et unikt indblik i hestens liv på denne ø, og billederne er ikke til at tage øjnene fra igen.

.

The Stylish Life: Equestrian

Hestelivet byder på mange forskellige ting. Denne bog ser nærmere på nogle af de dele af ridesporten, der har formået at tage hele verden med storm. Med billeder lige fra store, internationale konkurrencer til, hvordan ridesporten har inspireret modebilledet.

.

Bob Langrish’s World of Horses: A Master Photographer’s Lifelong Quest to Capture the Most Magnificent Horses in the World

Denne bog er en samling af fotografen Bob Langrishs mange billeder af heste i hele verden. Han har rejst rundt på seks kontinenter i forsøget på at fange disse vilde billeder. Derfor giver bogen dig nogle utroligt smukke billeder af heste i mange forskellige mijøer; ligefra ørkener, til stepper og i byer.

.

Horses of Iceland

Er du fan af de islandske heste og vild natur? Så er denne bog lige noget for dig. Bogen indeholder nemlig massevis af smukke billeder, der viser de flotte islandske heste i det lidt hårde miljø på Island. Så uanset om du selv rider islændere, eller blot synes, at de er et smukt syn, så kan bogen give dig lov til at dagdrømme om rejser til Island og de tøltende heste.

.

Equestrian Life: From Riding Houses to Country Estates

Denne lækre bog er fyldt med flotte og vilde billeder af gårde og hesteejendomme i England, Skotland og Irland. Traditionelt indrettede stalde og gårde, som tager dig med ind i et unikt miljø. Bogen hylder livet med hest og et mere “fornemt” liv på landet.

.

Equus

Alle hestemennesker kan blive enige om, at heste er nogle meget smukke væsner – både indvendigt og udenpå. Det smukke i hestene er lige netop dét, den dygtige fotograf Tim Flach har fanget på kameraet til bogen Equus. Bogen er fyldt med billeder af mange forskellige hesteracer, og indkapsler hver deres unikke sind.

.

The Horse Encyclopedia

Er du ny i hesteverdenen? Og er det en smule svært at finde rundt i det hele? Så er denne bog for dig. Her får du nemlig en kort forklaring på hesteverdenen og blandt andet et indblik i 150 forskellige racer. Bogen kan selvfølgelig også bruges af garvede hestemennesker, og den er fyldt med skønne billeder.

.

Horses – Portraits by Derry Moore

Der findes rigtig mange måder at have hest på verden over, og hestekulturen varierer meget. Dette bliver der sat fokus på i denne bog, der er fyldt med billeder, som portrætterer kulturen omkring ridning of hestehold forskellige steder i verden.

.

The sporting horse: In pursuit of Equine Excellence 

Denne flotte bog hylder vores firbenede atleter. Bogen sætter fokus på det fantastiske vores heste kan udføre: høj fart i fuld galop, elegante spring over høje forhindringer og bevæge sig fremad i det fleste typer terræn. De skriver: “We ask a great deal of these amazing creatures when we ride them in competition, and our horses always deliver”.

.

Måske du skal have fingrene i en af disse flotte bøger? Eller måske bruge en af dem som en gave til et hestemenneske?

Læs også: DIY: 24 ting du kan lave ud af hestesko

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce