Isabell Werth sejrer for fjerde gang ved FEI World Cup

Med fuldstændig lethed, og med endnu mere stil, sejrede Tysklands Isabell Werth for fjerde gang ved FEI World Cup™ Dressur 2016/2017. Denne gang var det ved Western European League i Neumunster, hvor Werth scorede 82.455 point.
Isabell har allerede opnået hat-trick, efter sejrene i Lyon, Stuttgart og Amsterdam. Disse sejrer blev opnået sammen med Isabells sensationelle 12-årige hoppe Weihegold FRH.
Til stævnet i Neumunster var det dog den 15-årige Don Johnson, som hjalp den 47-årige rytter til sejr.

Stævnets anden plads gik til World Cup mesteren fra 2013, 34-årige Helen Langehanenberg, som red på den 15-årige Damsey FRH, hvis entusiastiske afsluttende frie trav bragte dem på tæt hånd med Ground Jury president Dr. Hans-Christian Matthiesen.
Den tætte kontakt satte dog ikke en stopper for ekvipagen, som scorede hele 79.150.
Tredjepladsen gik til hollandske Medaleine Witte-Vrees, som scorede 77.765 point. Sidste ekvipage i klassen var den schweiziske Marcela Krinke-Susmelj og Smeyers Molberg, som red sig ind på fjerde pladsen, ud af femten startere.

Opsætningen på arenaen i Neumunster er altid en test for hestene, idet at både dommere og tilskuere sidder tæt på banen. Det betød også, at Isabell Werth var yderst lettet over, at ”Johnny” tog alle indtrykkene med ”stiv hov”, efter han tidligere havde været noget spændt op i deres Grand Prix, hvor de kun med nød og næppe havde vundet over Witte-Vrees.
”Han var virkelig god i dag, virkelig glad og fokuseret, så jeg nød det, og turde tage nogle chancer. Atmosfæren her i Neumunster er altid udfordrende, men jeg var ret sikker på ham – også selvom man aldrig helt ved, hvad der vil ske. Og slet ikke når det omhandler Johnny!” sagde Isabell Werth.

Næste stævne for Isabell Werth, er kvalifikationen i Gøteborg i Sverige, hvor hesten Emilio skal med. Herefter går turen til S-Hertogenbosch med Don Johnson, og sluttelig står den på finalen i Omaha i marts. ”Det er dejligt at have så mange heste, i så god form på samme tid, og jeg er så stolt af Johnny i dag. Han er ligesom en god flaske rødvin – han bliver kun bedre og bedre,” fortalte Isabell i Neumunster.

Læs mere.

Kilde: FEI

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce