Islændere for fuld udblæsning til Ishestens dag

Når debuten er SÅ stor en succes, som ”Ishestens Dag” i Bernstorffsparken var sidste år, hvor der kom over 1000 tilskuere, forpligter det til en gentagelse. Så også i år rykker den islandske hest talstærk ind på de store hestes banehalvdel i Bernstorffsparken i Nordsjælland. Den 24. september 2017 bliver den flotte ridebane fyldt med islændere i alverdens farver og former – og tribunen med en masse forventningsfulde publikummer. Her vises bredden og alsidigheden hos den islandske hest.

Både til dem, der i forvejen har tabt deres hjerte til den lille, seje hest og til dem, der er nysgerrige og gerne vil se, hvad den islandske hest er for en størrelse. I Bernstorffsparken vil du både møde den gammeldags, kraftigt byggede islændertype, og den sportsavlede toptunede stævnehest – og alt det der ligger der imellem.

Det hele præsenteres i et flot sammensat show, der starter kl. 12.00 og slutter kl. 16.00. De mange stande med lækre og fristende tilbud åbner allerede kl. 11.00. Her kan du blandt andet møde dyrlæger og alternative behandlere, og der er stande med lækkert udstyr til hest og rytter og meget mere. Selve showprogrammet byder på alt fra øl-tølt til super hurtige heste i speed pas med tidtagning.

Og der bliver spring-show, middelalderopvisning, stafet, kvadrille-ridt og farveparade. I farveparaden var der sidste år over 65 islandske heste i diverse farvekombinationer, der tøltede banen rundt til publikums klapsalver.

Det hele går i gang klokken 12 ved en flot indmarch med ryttere på islændere for enhver smag – og i enhver prisklasse.
Der bliver mulighed for at se nogle af de absolutte topryttere og deres heste i sports- og i passhowet – men også til de øvrige shows er ekvipagerne nøje udvalgt, så det er ryttere og heste, der er kompetente i den disciplin, de deltager i.

I år er der forbedrede P-forhold, bedre lyd, endnu flere flotte sponsorpræmier i det store publikumslotteri – og flere madboder. Vejret er der ikke gjort noget for at ændre. Det var nemlig forrygende godt sidste år, så det er programsat til at blive nøjagtigt magen til den 24. september 2017.

Tag din familie, naboer, kollegaer og venner med til en vidunderlig dag i Bernstorffsparken. Og ja – hunden er også velkommen.

Pressemeddelelse Ishestens dag, Helle Skram de Fries, foto: Lena Walvik

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce