Konference om hesteturisme

Nyt fra FerieRytter.dk

Fredag den 22. september kl. 9.00 byder FerieRytter velkommen til Danmarks første konference om hesteturisme! Konferencen foregår i forbindelse med Hillerød Horse Show, Frederiksborgscentret, Milnersvej 39, Hillerød. Vi har mødt stor opbakning bag initiativet, og med støtte fra Hestegruppen Gribskov har vi kunnet invitere de bedste oplægsholdere: Rhys Evans, der skal tale om The New Equine Economy in the 21st Century og Liv Malskær, der skal tale om Hesteturisme i Danmark. Der bliver indlæg fra Dansk Islandshesteforening(DI) om DI’s og Dansk Rideforbunds arbejde i Danmark med turisme og TREC. Der er workshops om markedsføring, infrastruktur (adgang) og netværk – kaffe/te, frugt, frokost, kage – og konferencen slutter kl 15.00. Her ser vi, hvor konferencen har bragt os hen, og i hvilken retning pilen peger for hesteturismen i Danmark.

Efter konferencen kan konferencens deltagere besøge Hillerød Horse Show, som er åbnet kl. 13.00 samme dag. FerieRytter har sikret, at 54 m2 på 1. sal er helliget hesteturisme, og flere små og store hesteturismeaktører vil være til stede for at vise eksempler på kvalitetsferier med hest!

Følg med hesteturismen

Læs mere om konferencen og tilmeld dig som deltager eller interesseret på facebook: (begivenhed): Hesteturismekonference . Derefter kan du blive medlem af facebookgruppen Hesteturismekonference 2017 (offentlig gruppe) og møde indkalderkredsen, oplægsholderne og deltage i debatten.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce