Her er fremtidens rideudstyr

Annoncørbetalt indhold: Öllöv SoftStep, Equitron og NIVO.

Redaktionen på Malgré Tout er traditionen tro taget til Herning for at lure på alle de nyeste produkter. Ud over at Hingstekåringen byder på smukke heste, byder den også på et væld af stande, hvor hesteglade kunder kan få ny inspiration til fremtiden. Vi har kigget ind i krystalkuglen og giver dig nu det nyeste og vildeste fremtidsudstyr.

Öllov SoftStep – gummisko til hesten

Vi har talt med Öllöv Softstep, som har medbragt en gummisko til heste, der absorberer stød og giver hesten et bedre greb i underlaget. Dermed forbedrer du dens gangarter. Udover et fokus på hestens komfort, gør kombinationen af gummiskal og stålkerne skoen til et godt valg for mange typer heste.

Både spring- dressur og militaryheste har gavn af Öllöv, fordi skoen dæmper maxbelastningen, og gummimønsteret giver et fremragende greb på mange overflader, inklusive græs.

Læs mere om hvordan din hest kan få Öllöv-sko HER

Du finder Öllöv i stand J7250

Equitron-pro

Equitron-pro er et veterinærmedicinsk terapisystem, der genererer højenergi-impulser på nanosekunder og inducerer det til det berørte område. På denne måde øges kroppens selvhelbredende kræfter mange gange.

Equitron-pro har en smertestillende og antiinflammatorisk virkning. Det understøtter og fremskynder helingsprocesser og øger regenereringen af din hest, samt stimulerer musklerne.

Equitron-pro fungerer på celleniveau og har en direkte, positiv effekt på kroppens gen-ekspression – for eksempel hvis en ulykke forårsager et åbent sår eller et brud, sørger gen-ekspressionen for, at såret lukker, og bruddet heles igen så hurtigt som muligt.

Læs mere om hvordan din hest kan få glæde af Equitron-pro HER

Du finder Equitron-pro på stand K8274

Equitron-pro demonstreres her af dressurdronningen Isabell Werth.

NIVO

Meget idræt gør brug af teknologi til træning, skadesforebyggelse og kommunikation. NIVO’s mål er at bringe teknologi ind i ridesporten som et naturligt værktøj til hjælp for rytter, træner, dyrlæge m.v.

NIVO har to kerneområder: skadesforebyggelse og træning. Fælles for begge er at være et værktøj til rytteren for at optimere træning og uddannelse. Ved at anvende den nyeste sensorteknologi kan vi give rytter, træner og dyrlæge et hidtil uset indblik i hestes performance og velbefindende.

Læs mere om, hvordan du kan få NIVO HER

Du finder NIVO på stand J7150

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce