MandagsBoost: Dårligt vejr giver god ridning

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi – her på Malgré Tout – hver mandag fokus på dit mindset og derigennem hjælpe dig med at blive en bedre mental rytter eller forældre.

Her kan du altså lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om, at du skal blive den rytter, som du gerne vil blive meget mere af!

Dårligt vejr giver god ridning

I Danmark svinger vejret ofte. Det er der vist ingen, der kan være uenige om. Som ryttere har vi dog mange forskellige meninger om vejret i forhold til vores heste og vores ridning. Hvornår kræver vejret at vi bruger skridttæppe? Hvor meget skal det regne, for at vi ikke gider at ride ude men vælger at skridte ind i ridehuset? Er vi i det hele taget lidt for kritiske over for vejret? Og kunne vi måske vende det dårlige vejr til en fordel frem for en ulempe? Det mener Rasmus Bagger så absolut, at vi kan – og det bør vi. I hvert fald, hvis vi vil blive bedre til det, vi gør.

Når man lader sig påvirke af vejret, så kan man være helt sikker på, at det også vil påvirke ens ridning. Omvendt vil det også påvirke ens ridning i en positiv retning, hvis man er ligeglad og måske ligefrem ser det som en mulighed.

For Rasmus er dårligt vejr lig med god ridning. Hvis man er til stævne, så er dårligt vejr nemlig en mulighed for at kunne trække noget fra de andre deltagere – såfremt man altså har øvet sig i at ride i det.

Det er bestemt ikke unormalt, at man som rytter ‘flygter’ fra det dårlige vejr og dropper rideturen eller bevæger sind ind i et ridehus, hvis det begynder at blæse, regne eller bliver koldt. Men det er ganske enkelt at gøre sig selv og sin hest en bjørnetjeneste.

I stedet bør man vende det dårlige vejr til noget positivt. Så har man nemlig chancen for at øve sig på ikke at lade sig begrænse af det. Og hvis man en dag skal til stævne i regnvejr eller stiv kuling, så sidder man pludselig med et rigtig godt kort på hånden.

God ridning kommer altså af godt humør. Hør meget mere om, hvordan du opnår sådan et mindset i videoen.

Læs også: Forstå og kom ud over din nervøsitet

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce