MandagsBoost: Sæt sværhedsgraden ned

Sammen med Rasmus Bagger sætter vi – her på Malgré Tout – hver mandag fokus på dit mindset og derigennem hjælpe dig med at blive en bedre rytter mentalt.

Her kan du altså fremadrettet kunne lære meget mere om blandt andet din personlige udvikling, mentaltræning og om lederskab. Det handler kort sagt om at du skal blive den rytter, som du gerne vil blive meget mere af!

Og hvorfor skal du blive en bedre rytter? Det skal du naturligvis for din egen skyld, men også for din pony, din hest, for dine kammerater og for hele ridesporten som helhed. Det handler ikke altid kun om din fysik, men i særdeleshed også om dig og din mentalitet.

Dennes uges MandagsBoost handler om at turde sætte sværhedsgraden ned. Og det skal man ikke være bange for at gøre. Netop det at turde sætte sværhedsgraden ned kan netop være det der gør, at du som rytter udvikler dig i en positiv retning. Og omvendt kan en for stor mundfuld bremse dig i din udvikling. Hvordan og hvorfor? Det fortæller Rasmus mere om i den femte del af MandagsBoost.

Rigtig god fornøjelse!

Gik du glip af forrige uges MandagsBoost? Så fortvivl ikke. Du kan se videoen lige her:

>>> Se den sidste uges video her. <<<

Artiklen er oprindeligt bragt i december 2018

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce