Mød Cathrine Dufour på Slangerupgaard

Pressemeddelelse fra Dufour Dressage

Cathrine Dufour deler ud af hemmeligheden bag hendes success til et stort anlagt dressurarrangement i de flotte rammer på Slangerupgaard!

Imorgen – Sct. Hans dag –  byder Slangerupgaard, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg og tre-ganges Danmarksmester Cathrine Dufour dressurentusiaster ind bag facaden til et brag af en clinic.

“Work untill your idols become your rivals” er et af Cathrine Dufours mottoer. Det har hun fuldt levet op til, senest da hun lavede hattrick til Danmarks Mesterskabet i Dressur på Broholm Slot sidste weekenden. Men det er ikke nok for den unge stjerne. Cathrine har som ingen andre inden for dressurens absolutte elite, valgt en hel ny strategi – hun vil dele ud af sin viden:

“Jeg har altid været meget nysgerrig på hvordan de bedste ryttere i verden gør for at blive så gode. Det har bare været svært at finde materiale fordi folk holder kortene så tæt til kroppen. Det skal vi have gjort noget ved”.

Derfor har Cathrine stablet et stærkt team på benene som skal hjælpe hende til at fuldføre visionen om at dele ud af hele teamets erfaring gennem de sidste mange år. Det næste skridt på vejen er at afholde en stor clinic på dansk grund, nærmere bestemt i de flotte rammer på Slangerupgaard nær Ringsted.

Til clinicen er udvalgte nøglepersoner bag Cathrines success inviteret med. En af hovedpersonerne er Cathrines træner prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg som kommer hele vejen fra Tyskland for at dele ud af sine guldkorn. En anden vigtig gæst på dagen er Cathrine Dufours allerførste elev Sanne Svendsen som netop har debuteret i dressurens aller fornemste klasse – Grand Prix.

Af stjerner fra dyrenes verden møder vi på dagen en bred vifte fra Cathrines stald. En spændende upcoming på blot 7 år ved navn Zundance er en af de heste Cathrine har lagt meget arbejde i.

Et andet navn som vil være kendt for de fleste er den store mester Atterupgaards Cassidy som Cathrine har ejet og trænet siden 2010. Sammen med Nathalie vil hun og Cassidy vise en daglig træning og fortælle om hvad der gøres for at vedligeholde en hest som ham på absolut topplan, samtidig med at han hele tiden skal udvikle sig.

Cathrine Dufour har redet og vundet utallige Danmarks og Europamesterskaber i dressur. I 2016 red hun OL for første gang.

D.23. juni fra kl.10:00 – 15:00 inviterer hun og Slangerupgaard alle hesteinteresserede til at komme og lære mere om træning, møde andre med fælles interesser og i det hele taget hylde dressursporten.

>>> Se det fulde program og billetter til arrangementet kan findes her <<<

En heldig deltager får også muligheden for at vinde en enetime hos Cathrine Dufour på hendes gård i Roskilde.

Læs også: Fantastisk hattrick af Dufour

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce