Når vi siger farvel til vores heste

[fusion_text]Nyt fra Clairvoyant, Terapeut og Dyretelepatør Ditte Young

Det er sorgfuldt at tage afsked med vores dyrebareste og allerkæreste ven, uanset om hesten bliver aflivet eller dør af naturlige årsager. Mange ryttere mærker efterfølgende en tilstedeværelse, som om at hesten stadig er omkring dem, også selvom det er flere måneder siden, hesten er død. Hest og rytter er forbundet, og forbliver i kontakt – hvis vi lytter.

Farvel. Ordet er så endegyldigt. Så det er godt at vide, at det er også muligt at sige, ”på gensyn”. Det er altid trist og sorgfuldt, når man skal sende sin hest afsted, uanset hvad grunden er. Vi mister en betroet ven, for vi er tæt forbundet med vores hest, og det sker allerede ved første møde. De fleste ryttere jeg arbejder med kan nikke genkendende til følelsen af, at de blev valgt af deres hest, eller, at de valgte deres hest, fordi de simpelthen ikke kunne lade være. Det var måske slet ikke meningen, at det skulle have været de to, men efter en tur sammen i ridehallen, så er de forbundet. En bevidst, eller ubevidst, følelse, hvor energi, enighed og kærlighed opstår, som er svær at sætte ord på. Rytter og en hest vil altid blive tiltrukket af hinanden på den måde. Der opstår en genkendelse, hvor hest og rytter ser hinanden ind i sjælen. Et magisk match og makkerpar, hvor hesten er med til at udvikle rytteren, eller dét som er allersværest for rytteren på det tidspunkt, hvor deres veje mødes. Det kan være, at hesten hjælper sin rytter med at udvikle sig indenfor lederskab ved at hesten har en stærk og dominerende adfærd, eller at forfine og styrke rytterens indsigt og sanseapparat ved at hesten er blød og sensitiv.

Temaerne kan være flere, og vi får så meget forærende af vores hest, hvis vi lytter. Hestene udvikler os ved at vise os, at de har budskaber og meninger med det som sker med dem, samtidig med at de er så hårdføre og loyale, og at de stiller sig til rådighed i den ramme vi udstikker for dem som rideheste. Du får alle historierne – hvis du lytter.

Et foredrag om dyr, spiritualitet og himlen v/Ditte Young – tirsdag den 28. februar – læs mere.

Kl. 18:30 Heste og åndelighed

Hvorfor er de spirituelle væsener
Udvikler de os mennesker
Hvornår er der et match mellem dyr og ejer?
og meget mere…

Kl. 19:30 Universets opbygning og dimensioner

Kl. 19:50 Pause

Kl. 20:10 Live demonstration med hest og rytter blandt publikum

Kl. 20:30 Øvelse 2 og 2 publikum

Åbne for telepati, mærk type og et åndeligt råd

Kl. 21:10 Afslutning og spørgsmål

Kl. 21:30 Tak for i aften

Køb billetter.

Læs Malgré Touts portræt af Ditte her.

top10-2016-nr4

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce