Norsk toprytter på dansk jord

At en norsk toprytter som Nils Christian Larsen skulle vælge Danmark som hjemsted for at udleve sine drømme kom som en stor nyhed for ganske nylig.

Nils Christians opslag om sit køb af gården Kronholt ved Herning bragede for nylig igennem på de sociale medier i islandshesteverdenen, og der er ingen tvivl om, at det er en populær herre og en stor kapacitet, der vækker glæde og stor interesse, som kommer til landet.

Nils Christian og Viktor fra Diisa

For os danskere vil navnet Nils Christian Larsen formentlig vække genklang i sammenhæng med den imponerende hingst Viktor fra Diisa. Nils Christian og Viktor vandt sidste år sølv i T1 og firgang ved VM 2015.

2015 var også året, hvor Nils Christian blev kåret som årets rytter i Norsk Islandshesteforening – han blev det også i 2014 -, samt kåret som vinder af Istølt 2016 i Frederikshavn. Nils Christian og Viktor blev desuden nordiske mestre i rgang i Herning i 2014. Ja, resultatlisten er lang og imponerende.

Kronholt vil være knudepunkt

”Kronholt vil være et knudepunkt for viden, udvikling og hygge for ALLE typer af islandshesteryttere. Vi vil tilbyde at tage heste i træning med henblik på kåring og konkurrence, tilridning, topvelredne salgsheste som køberne kan få lagt skræddersyede opfølgnings-programmer med.” fortæller han.

Mød Nils Christian ved Hillerød Horse Show lørdag klokken 11:00 på ridebanen.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce