Nyt rideudstyrskoncept åbner i København

Produktnyt fra Riders Club

Rideudstyrsforretningen HorseRider, der indtil nu har haft lokaler på Karlslundegaarden, har taget det første skridt mod nye eventyrer, og folkene bag glæder sig til at byde nuværende og nye kunder velkommen i Rødovre under navnet Riders Club. Her vil de i fremtiden komme til at råde over en 600 kvadratmeter stor butik med god plads og muligheder for at realisere drømmen om et samlingspunkt, hvor der skabes et fællesskab med kunderne. Butikken åbner lørdag den 13. maj med gode tilbud og flotte konkurrencer.

Ud over den nye butik i Rødovre vil der i Herlufmagle hos Riders Cup også være et flot live-showroom, hvor man har mulighed for at komme og prøve en sadel eller andet nyt udstyr, man har interesse i. Visionen er, at Riders Club skal blive den foretrukne butik for hobbyrytteren såvel som den professionelle konkurrencerytter og gennem en loyalitetsklub vil Riders Cup sørge for at holde deres kunder opdateret med, hvornår der kommer noget nyt, som kunne være interessant for netop dem.

I og med at butikken kommer til at ligge i et af Danmarks mest befærdede lyskryds vil Riders Club være tæt på rigtig mange mennesker, og på sigt er det ambitionen, at man kan komme her og slå sig ned i loungen og have en hyggestund med sine rytterkammerater mens man ser ridning på en af de store fladskærme eller lytter til et spændende foredrag. De nyeste brands af alle prisvarianter skal være at finde på hylderne, og ud over at have det sortiment som størstedelen efterspørger, så vil Riders Club også være på forkant med nye mærker indenfor rideudstyr.

 

Riders Club tilbyder

Både i den nye flotte butik i Rødovre og på webshoppen er der et væld af udstyr og mærkevarer. Mere end 50 brands tegner sortimentet, og man kan shoppe alt fra sadler til børnetøj, tilskud og selvfølgelig et væld af lækkert kvalitetsrideudstyr til hest og rytter.

Glæd jer til at besøge den nye butik på Islevdalvej 35, 1. sal i Rødovre, når Riders Club åbner med gode tilbud lørdag den 13. maj kl. 10.00. Der vil være flotte konkurrencer om blandt andet gavekort til 5.000 kr., og senere på året er der lovet et brag af en åbningsfest i bedste rytterstil.

 

KONKURRENCE: Vind gavekort på kr. 5.000,-

I anledning af åbningen af Riders Club, udloddes et gavekort til en værdi af kr. 5.000,- som kan bruges i den nye butik.

DELTAG NU >> KLIK HER

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce