Om Malgré Tout

Malgré Tout - Horses, Sport & Pleasure

Malgré Tout er Danmarks førende, digitale medie for ryttere og mennesker, der har livet med heste som passion eller levevej. Og så er det 100 % gratis! Bliv opdateret med faglig viden, tips & tricks, underholdning og inspiration til enhver hesteelsker. Uanset hvilket hestemenneske, du er, er det vores mission at tilbyde dig kvalitetsindhold, som du ikke skal betale for. Der er kort sagt ikke nogen del af hestesporten, der ikke er plads til. Malgré Tout er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.

Navnet Malgré Tout

Udtrykket Malgré Tout er fransk og betyder på trods af alt. Netop det at have hest med alt, hvad der følger med – frustrationer såvel som glæder – er det centrale tema. Malgré Tout er også navnet på den hvide hest, Kong Christian 10. red på over grænsen mellem Kolding og Christiansfeld i forbindelse med Genforeningen den 10. juli 1920. Så selvom udtrykket er fransk, hører det altså i dén grad også med til at have hest i Danmark.

Horses, sport & pleasure

Malgré Touts catch line, horses, sport & pleasure, fungerer som en ledestjerne i alt, hvad du som læser eller annoncør præsenteres for. Udover at være gratis, uafhængigt og af høj kvalitet, skal Malgré Tout som medie omfavne hele den mangfoldige hesteverden.

Horses​

Malgré Tout kan se det unikke i alle typer heste. Om du holder af varmblodsheste, shetlandsponyer, islændere eller noget helt fjerde, så er det de store væsener med en pandelok og fire hove, du elsker. Derfor er det vigtigt for os at give plads til hestenes forskelligheder og debattere deres ve og vel.

Sport​

Malgré Tout ønsker at hylde alle ridesportens discipliner. Vi mener, at det i lige så høj grad er en sport at ride en tur i skoven, som det er at ride stævner eller træne på en ridebane. Sport handler lige så meget om ridningen som hobby og om træningen derhjemme, som det handler om konkurrencerne.

Pleasure​

Malgré Touts indhold omfavner hele den livsstil, det er at være hestemenneske. Stærke følelser, et utal af holdninger og dejlige stunder såvel som svære øjeblikke er bare noget af det. Vi laver indhold, som hjælper dig på vej i hverdagen som rytter og hesteejer, hvad enten det gælder små eller store spørgsmål.

Teamet bag

Malgré Tout består af et team med en fælles passion for heste og ridesport. Alle på redaktionen er uddannet inden for kommunikation og journalistik og er desuden hestemennesker fra inderst til yderst. Derudover består teamet af en række salgs- og marketingmedarbejdere, der også brænder for at skabe endnu mere liv og værdi i hestebranchen. Sammen har vi solid erfaring med kommunikation, online-marketing, salg, design og afvikling af events. Vi ønsker at øge kendskabet til og interessen for livsstilen med heste og hestesporten.

Troels Højvig

Troels Højvig hos Malgré Tout

Founder & CEO
Troels udgør hjertet af Malgré Tout. Tilbage i 2015 ønskede han at skabe et hestemedie, som var uafhængigt og helt gratis, og som ramte en bred målgruppe med indhold af høj kvalitet.

Troels har arbejdet i hestebranchen i årevis og haft heste og ridning tæt inde på livet altid, både privat og igennem sin karriere. Som barn havde han sin egen shetlandspony.

Louise Wichmann

Louise Wichmann hos Malgré Tout

Head of Adminstation
Louise er et helt uundværligt bindeled mellem Malgré Touts redaktion og salgs- og marketingafdeling. Hun sørger blandt andet for, at de trykte magasiner kommer godt ud i landet.

Louise er tidligere rytter og har et brændende ønske om at komme igang med at ride igen. Hun har en svaghed for de små stærke heste, så mon ikke der snart støder sådan én til?

Mark Hansen

Mark hansen hos Malgré Tout


Head of Digital
Mark er professionsbachelor i international handel og markedsføring og brænder for at give vores kunder, hvad de gerne vil have. Og så er han vores SEO-ekspert.

Mark kan lide at stå på sidelinjen inden for alle dele af ridesporten, men der må gerne være fart over feltet. Dog holder han af alle typer heste og er ikke bleg for at være i en stald.

Søren Sparvath

Partner

ss@malgretout.dk

Alexander Wybrandt

Alexander Wybrandt lille

Grafiker & Art Director
Alexander er vores grafiker, som er med til at sætte stilen for magasinerne og websitet. Han tryller billeder, grafikker og illustrationer frem, som er med til at give Malgré Tout sit look og sætter primært de trykte magasiner op.

Alexander er forholdvis ny i hesteverdenen, men føler sig godt tilpas i den og knokler hver dag for at lære den endnu bedre at kende. Og så ved han et og andet om islændere.

Erik Kunddahl

Fotograf
Erik er vores fotograf. Han har været en del at branchen i mange år og har selv 3 heste. I dag er han specialiseret i at tage billeder af heste og verden omkring dem og skabe “drømme” for mine kunder.