Om Malgré Tout

Malgré Tout - Horses, Sport & Pleasure
MALGRÉ TOUT – HORSES, SPORT & PLEASURE

Malgré Tout er et af Danmarks førende gratis digitale medier for ryttere og mennesker, der har hestesporten som passion eller levevej. Vi leverer gratis indhold, som alt sammen er digitalt, blandt andet i form af daglige webartikler og et månedligt online-magasin. Hermed formilder vi hesteverden og ridesporten til dig, der brænder for heste. Uanset om du er eliterytter eller nybegynder, er vores mission at gøre det nemt for dig at få overblik over alt, hvad du gerne vil vide om livet med hest.

For Malgré Tout er livet med heste i centrum – på godt og på ondt. Vi formidler budskaber, fortællinger og skaber debatter inden for alt, hvad der har med heste at gøre, og der er ikke nogen del af hestesporten, der ikke er plads til. Vi mener, at diskussionen af aktuelle og genkendelige problemstillinger er med til at styrke hestevelfærden og glæden ved at være hestemenneske.

At levere 100 % gratis indhold for vores læsere er en grundsten hos Malgré Tout. Derfor er vi mere end glade for den opbakning, vores annoncører udviser. Det er dem, der er med til at gøre det muligt at levere et kvalitetsmedie kvit og frit for brugerne.

Navnet Malgré Tout

Udtrykket Malgré Tout er fransk og betyder på trods af alt. Netop det at have hest med alt, hvad der følger med – frustrationer såvel som glæder – er et tilbagevendende tema hos os. Malgré Tout er også navnet på den hvide hest, Kong Christian 10. red på over grænsen mellem Kolding og Christiansfeld i forbindelse med Genforeningen den 10. juli 1920. Så selvom udtrykket er fransk, hører det i dén grad også med til at have hest i Danmark. Vi er nemlig mange danskere, der elsker livet med hest – på trods af alt.

Teamet bag

Malgré Tout består af et team med en fælles passion for livet med heste og ridesport. Alle på redaktionen er uddannet inden for kommunikation, retorik og journalistik og er desuden hestemennesker fra inderst til yderst. Derudover består teamet af en række salgs- og marketingmedarbejdere. Sammen har vi solid erfaring med kommunikation, design, online-marketing, afvikling af events og salg. Vi ønsker at øge det generelle kendskab til og interessen for hestesporten. Malgré Tout er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.