OM OS

Om Malgré Tout
Malgré Tout er et af Danmarks førende gratis digitale medier for ryttere og mennesker, der har hestesporten som passion eller levevej.

Vi leverer gratis digitalt kvalitetsindhold og formilder hesteverden og ridesporten til dig, der brænder for heste. Uanset om du er eliterytter eller nybegynder, er vores mission at gøre det nemt for dig at få overblik over alt, hvad du skal vide om livet med hest.

Hos os er hestevelfærd og faglighed i centrum. Vi mener, at videndeling af høj faglig kvalitet er med til at styrke hestevelfærden og -sporten. Derfor insisterer vi på, at du skal du have hurtig, nem og gratis adgang til digitalt kvalitetsindhold, som kan hjælpe med råd og vejledning til at passe godt på dig og din hest.

Navnet Malgré Tout
Udtrykket Malgré Tout er fransk og betyder på trods af alt. Netop det at have hest med alt, hvad der følger med – frustrationer såvel som glæder – er et tilbagevendende tema hos os. Malgré Tout er også navnet på den hvide hest, Kong Christian den 10. red på over grænsen mellem Kolding og Christiansfeld i forbindelse med Genforeningen den 10. juli 1920. Så selvom udtrykket er fransk, så hører det i dén grad også med til at have hest i Danmark. Vi er nemlig mange danskere, der elsker livet med hest – på trods af alt.

Os bag Malgré Tout
Redaktionen består af et team med en fælles passion for livet med heste og ridesport. Sammen har vi solid erfaring med kommunikation, design, online-marketing, afvikling af events og salg. Vi ønsker at øge det generelle kendskab til og interessen for hestesporten. Malgré Tout er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.