Malgré Tout Media

Malgré Tout Media er Europas nye digitale heste medie med 100% GRATIS INDHOLD for ryttere og folk med passion for heste, enten på amatør eller professionelt plan. Hos Malgré Tout Media kan du finde inspiration og professionel viden samt tips & råd samt underholdning for enhver hesteejer. Uanset hvilken type rytter eller ejer du er, er vores mission at tilbyde dig kvalitetsindhold, som du ikke skal betale for. Kort sagt, har vi plads til alle dele af ridesporten og livsstilen.

Hos Malgré Tout Media kan du finde inspiration og professionel viden samt tips & råd samt underholdning for enhver hesteejer. Uanset hvilken type rytter eller ejer du er, er vores mission at tilbyde dig kvalitetsindhold, som du ikke skal betale for. Kort sagt, har vi plads til alle dele af ridesporten og livsstilen.

Malgré Tout Media er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.

Navnet Malgré Tout

Udtrykket Malgré Tout er fransk og betyder “på trods af alt”, hvilket direkte knytter sig til vores mission: At skrive og vise alle de fantastiske og udfordrende aspekter af et liv med heste. At være omkring heste med alt, hvad det indebærer – frustrationerne såvel som glæderne – er i centrum for vores fokus. 

Horses, Sports & Pleasure

Malgré Tout Medias slogan, Heste, Sports & Fornøjelse, fungerer som en guide til alt det, du vil finde som læser eller annoncør i vores kvartalsvis trykte magasin. Udover en digital version af magasinet og en podcast vil du finde flere inspirerende artikler på vores hjemmeside og muligheden for at følge os på sociale medier. Malgré Tout Media er ikke kun gratis, uafhængig og af høj kvalitet, men omfavner også hele ridesportsverdenen. 

Heste

Malgré Tout Media ser det unikke i alle typer heste. Uanset om du kan lide varmblodsheste, shetland ponyer, islandske heste, eller noget helt andet, er det de fire-benede, venlige dyr, vi elsker. Derfor skal vi gøre plads til hestenes forskelle og debattere deres velfærd.

Sport

Malgré Tout Media ønsker at hylde alle disciplinerne i ridesporten. Vi mener at tage på en tur i skoven er lige så meget en del af ridesporten, som det er at deltage i konkurrencer eller træne på ridebanen. Sporten handler lige så meget om ridning og træning derhjemme, som det handler om konkurrencer.

Fornøjelse

Malgré Tout Medias indhold omfavner hele livsstilen som hesteejer. Stærke følelser, meninger og fantastiske øjeblikke såvel som svære øjeblikke. Vi skaber indhold for at hjælpe dig med at blive inspireret i hverdagen som rytter og hesteejer.

Teamet

Teamet bag Malgré Tout Media består af folk med en fælles passion for heste og alt, der er forbundet med ridesport og livsstil.  

Alle på redaktionen er uddannet i kommunikation eller journalistik og er også hesteejere inderst inde. Derudover består holdet af flere salgs- og markedsføringsfolk, der brænder for at skabe endnu mere liv og værdi i hesteverdenen. 

Sammen har vi solid erfaring med kommunikation, online markedsføring, salg, design og afvikling af events. Vi arbejder for at øge bevidstheden om og interessen for hestenes og ridesports livsstil.

Troels Højvig

Stifter & CEO

Troels er hjertet af Malgré Tout Media. Tilbage i 2015 satte han sig for at skabe et ridesportsmedie, der skulle være uafhængigt og helt gratis og nå ud til en bred målgruppe med højkvalitets indhold.

Mark Hansen

Head of digital

Spiller en central og afgørende rolle i at styre og forme virksomhedens digitale fremtid. Med et dybtgående ansvar for at udvikle og implementere innovative digitale løsninger, er Mark nøglespilleren i at forbedre kunderejsen og maksimere vores online tilstedeværelse. Hans arbejde er funderet i en dyb forståelse for digitale teknologier kombineret med en unik evne til at integrere disse teknologier på tværs af virksomhedens forskellige afdelinger.

Silja Springfeld

Head of Sales & Marketing

Silja er ansvarlig for salg og markedsføring samt ledelse af kundeprojekter hos Malgré Tout Media. Hun skaber indhold til hjemmesiden og sociale medier for Malgré Tout og dets kunder. Hendes opgaver inkluderer også at organisere events, da hun deler sin rideviden og passion med vores læsere. Hendes yndlingsdisciplin er springning, hvilket hun dyrker i sin fritid med sin Oldenburger Springpferd vallak.

Louise Wichmann

Administrativ Medarbejder

Louise er et vigtigt led mellem Malgré Tout Medias redaktionelle hold og salgs- og markedsføringsafdelinger. Blandt andet sørger hun for, at de trykte magasiner distribueres.

Trine Bjørn Puggaard

Content Creator

Trine har en uddannelse i Digital Konceptudvikling og som multimediedesigner. Derfor skaber og redigerer hun indhold til vores sociale medier, hjemmesider og kampagner. Hun har et godt øje for at tage billeder, og derfor har hun også optaget videoer og taget fotos til vores kunder og for Malgré Tout.

Celine Bønnelykke

Redaktør

Celine har igennem flere år arbejdet for et Australsk hestesportsmagasin og har opnået erfaring, viden og færdigheder til at organisere og færdiggøre et magasin, specielt med henblik på det engelsksprogede marked. Celine har altid været dybt involveret i hesteverdenen, har haft to heste i Australien og lejer på nuværende tidspunkt en forvokset sports pony, hvor de rider og træner inden for flere forskellige discipliner.

Cæcilie Kallehave Jensen

Journalist

Cæcilie har læst journalistik i Aarhus, og hun har blandt andet arbejdet for andre magasiner i Danmark, før hun startede ved Malgré Tout. Hun skriver, redigerer og oversætter artikler til magasinet samt til hjemmesiden og indholdet på sociale medier. Cæcilie er nysgerrig på at lære nyt, og hun skriver om alt, hvad der handler om hverdagen og livet med heste, og hun oplever, at det også gør hende til en bedre rytter. Cæcilie har redet i 25 år og ejer en fjordhest og rider en tidligere væddeløbshest. De laver jordarbejder, dressur og rider ture – og springer en lille smule. Hun er en rigtig hestepige.

Lisa Marie

Oversætter

Lisa er en dygtig og dedikeret oversætter hos vores team, hvis hovedopgave er at oversætte artikler fra dansk til flere andre sprog, som vi udgiver indhold på. Med sin dybe forståelse for sprog og kultur sikrer hun, at hver oversættelse er nøjagtig og fanger de finere nuancer i det oprindelige indhold.Cæcilie har redet i 25 år og ejer en fjordhest og rider en tidligere væddeløbshest. De laver jordarbejder, dressur og rider ture – og springer en lille smule. Hun er en rigtig hestepige.

Regitze Helmer

Content

Regitze er studerende ved professionsbachelor i international handel og markedsføring. I sin ansættelse hos Malgré Tout bidrager hun med kompetencer inden for salg og markedsføring. Dette omfatter udvikling af diverse indhold og strategi til både Malgré Tout og dets kunder. Med en stor passion for heste, besidder Regitze en bred viden til hesteverdenen, hvilket er en interesse, hun har haft gennem hele sit liv. Hun er aktiv i springsporten sammen med sin hoppe, hvor deres mål er at nå til højere konkurrenceklasser.

Andrè

Skribbent

Jonas A. Balling

Web developer/Programmer

Jonas Balling er en central del af vores team som udvikler, hvor han har ansvaret for at vedligeholde og forbedre vores interne systemer. Med en stærk teknisk baggrund og en dyb forståelse for softwareudvikling er Jonas den drivende kraft bag mange af de løsninger, der holder vores daglige operationer kørende effektivt.