OM OS

Malgrè Tout - Horses, Sport & Pleasure
Malgrè Tout – Horses, Sport & Pleasure

Malgré Tout er et af Danmarks førende gratis digitale medier for ryttere og mennesker, der har hestesporten som passion eller levevej. Vi leverer gratis indhold, blandt andet i form af daglige webartikler og et månedligt e-magasin. Hermed formilder vi hesteverden og ridesporten til dig, der brænder for heste. Uanset om du er eliterytter eller nybegynder, er vores mission at gøre det nemt for dig at få overblik over alt, hvad du skal vide om livet med hest.

Malgré Tout formidler mange forskellige budskaber. Hos os er livet med hestene i centrum. Vi mener, at diskussionen af aktuelle problemstillinger er med til at styrke hestevelfærden og -sporten. Derfor insisterer vi på, at du skal du have hurtig, nem og gratis adgang til vores indhold.

Malgré Tout er gratis. Vi tror på, at vores medie skal være gratis. Det er en af de grundlæggende ideer bag Malgré Tout, derfor er vi også rigtig glade for den opbakningen fra vore annoncører, der er med til at gøre det muligt at levere et kvalitetsmedie helt kvit og frit til vore læsere og brugere.

Navnet Malgré Tout

Udtrykket Malgré Tout er fransk og betyder på trods af alt. Netop det at have hest med alt, hvad der følger med – frustrationer såvel som glæder – er et tilbagevendende tema hos os. Malgré Tout er også navnet på den hvide hest, Kong Christian den 10. red på over grænsen mellem Kolding og Christiansfeld i forbindelse med Genforeningen den 10. juli 1920. Så selvom udtrykket er fransk, så hører det i dén grad også med til at have hest i Danmark. Vi er nemlig mange danskere, der elsker livet med hest – på trods af alt.

Læs også: Malgré Tout – navnet på Christian 10’s hvide heste

Os bag Malgré Tout

Redaktionen består af et team med en fælles passion for livet med heste og ridesport. Sammen har vi solid erfaring med kommunikation, design, online-marketing, afvikling af events og salg. Vi ønsker at øge det generelle kendskab til og interessen for hestesporten. Malgré Tout er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.