Om Malgré Tout

Malgré Tout - Horses, Sport & Pleasure

Malgré Tout er Danmarks førende, digitale medie for ryttere og mennesker, der har livet med heste som passion eller levevej. Og så er det 100 % gratis! Bliv opdateret med faglig viden, tips & tricks, underholdning og inspiration til enhver hesteelsker. Uanset hvilket hestemenneske, du er, er det vores mission at tilbyde dig kvalitetsindhold, som du ikke skal betale for. Der er kort sagt ikke nogen del af hestesporten, der ikke er plads til. Malgré Tout er uafhængig af forbund, hesteracer og ridediscipliner.

Navnet Malgré Tout

Udtrykket Malgré Tout er fransk og betyder på trods af alt. Netop det at have hest med alt, hvad der følger med – frustrationer såvel som glæder – er det centrale tema. Malgré Tout er også navnet på den hvide hest, Kong Christian 10. red på over grænsen mellem Kolding og Christiansfeld i forbindelse med Genforeningen den 10. juli 1920. Så selvom udtrykket er fransk, hører det altså i dén grad også med til at have hest i Danmark.

Horses, sport & pleasure

Malgré Touts catch line, horses, sport & pleasure, fungerer som en ledestjerne i alt, hvad du som læser eller annoncør præsenteres for. Udover at være gratis, uafhængigt og af høj kvalitet, skal Malgré Tout som medie omfavne hele den mangfoldige hesteverden.

Horses​

Malgré Tout kan se det unikke i alle typer heste. Om du holder af varmblodsheste, shetlandsponyer, islændere eller noget helt fjerde, så er det de store væsener med en pandelok og fire hove, du elsker. Derfor er det vigtigt for os at give plads til hestenes forskelligheder og debattere deres ve og vel.

Sport​

Malgré Tout ønsker at hylde alle ridesportens discipliner. Vi mener, at det i lige så høj grad er en sport at ride en tur i skoven, som det er at ride stævner eller træne på en ridebane. Sport handler lige så meget om ridningen som hobby og om træningen derhjemme, som det handler om konkurrencerne.

Pleasure​

Malgré Touts indhold omfavner hele den livsstil, det er at være hestemenneske. Stærke følelser, et utal af holdninger og dejlige stunder såvel som svære øjeblikke er bare noget af det. Vi laver indhold, som hjælper dig på vej i hverdagen som rytter og hesteejer, hvad enten det gælder små eller store spørgsmål.

Teamet bag

Malgré Tout består af et team med en fælles passion for heste og ridesport. Alle på redaktionen er uddannet inden for kommunikation og journalistik og er desuden hestemennesker fra inderst til yderst. Derudover består teamet af en række salgs- og marketingmedarbejdere, der også brænder for at skabe endnu mere liv og værdi i hestebranchen. Sammen har vi solid erfaring med kommunikation, online-marketing, salg, design og afvikling af events. Vi ønsker at øge kendskabet til og interessen for livsstilen med heste og hestesporten.

Troels Højvig

Troels Højvig hos Malgré Tout

Founder & CEO
Troels udgør hjertet af Malgré Tout. Tilbage i 2015 ønskede han at skabe et hestemedie, som var uafhængigt og helt gratis, og som ramte en bred målgruppe med indhold af høj kvalitet.

Troels har arbejdet i hestebranchen i årevis og haft heste og ridning tæt inde på livet altid, både privat og igennem sin karriere. Som barn havde han sin egen shetlandspony.

Jonas Adamsen

Jonas Adamsen hos Malgré Tout

COO
Jonas er vores tekniske overbliksmand. Han står for udviklingen af hjemmesiden og for at holde de kreative processer i gang – og så har han de vildeste idéer.

Jonas er en del af en rigtig hestefamilie. Han står med på sidelinjen for at støtte sin kone og datter hver eneste dag og ved bestemt, hvordan det er at lugte af hest.

Tina Bjerre

Tina Bjerre hos Malgré Tout

Chefredaktør
Tina er retoriker med speciale i digital kommunikation og journalistik. Hendes hjerte banker for at vække følelser og holdninger i hele hestefolket, så vi kan blive klogere på hinanden.

Tina har redet lige så længe, hun kan huske. Først som helt lille på sin mors hest og senere som partrytter. I dag har hun haft sin egen dressur- og springhest igennem 11 år.

Bettina Stecher

Bettina Stecher hos Malgré Tout

Redaktionschef
Bettina er uddannet inden for markedsføring og kommunikation og har flere certificeringer i hesteterapi. Hun brænder for det faglige indhold og er vores anatominørd. 

Bettina har kastet sit hjerte på jordarbejdet og den klassisk-akademiske dressur. Sammen med sin spanske P.R.E.-hoppe arbejder hun mod målet om de høje øvelser med fokus på harmonien i samarbejdet.

Fie Dømler

Fie Dømler hos Malgré Tout

Journalist (på barsel)
Fie er journalist fra inderst til yderst og har desuden en bachelor i engelsk. Hun skriver artikler til både de danske og internationale læsere og er knivskarp til kommatering.

Fie ved om nogen, hvordan det er at have med ungheste at gøre. I fritiden træner hun nemlig sin unge irish cob på 2,5 år, som hun har haft, siden han var føl.

Line Rasmussen

Line Rasmussen hos Malgré Tout

Skribent
Line er ved at færdiggøre sin kandidatuddannelse i kommunikation. Hun er hammergod til at røre læserne både visuelt og på skrift og elsker at skabe interaktion.

Line er islænderrytter med stort I. Sammen med sin familie sørger hun for det praktiske hjemme i stalden og elsker at arbejde med de små, nordiske fuldblodsheste.

Paw Olsen

Paw Olsen hos Malgré Tout

Salgschef
Paw har mange års erfaring inden for salg i hestesektoren og kender stort set alle hestemennesker i landet. Han er evigt positiv og smilende, og det giver han videre til kunderne.

Paw er mere end vant til at have med heste at gøre både professionelt og privat. Dagligdagen går med familiens shetlandspony og partneren Bo Høstrups dressurheste.

Mark Hansen

Mark hansen hos Malgré Tout

Salgskonsulent
Mark er professionsbachelor i international handel og markedsføring og brænder for at give vores kunder, hvad de gerne vil have. Og så er han vores SEO-ekspert. – Check ud vores internationale side Equestrian Media

Mark kan lide at stå på sidelinjen inden for alle dele af ridesporten, men der må gerne være fart over feltet. Dog holder han af alle typer heste og er ikke bleg for at være i en stald.

Louise Wichmann

Louise Wichmann hos Malgré Tout

Marketing koordinator
Louise er et helt uundværligt bindeled mellem Malgré Touts redaktion og salgs- og marketingafdeling. Hun sørger blandt andet for, at de trykte magasiner kommer godt ud i landet.

Louise er tidligere rytter og har et brændende ønske om at komme igang med at ride igen. Hun har en svaghed for de små stærke heste, så mon ikke der snart støder sådan én til?


Alexander Wybrandt

Alexander Wybrandt lille

Grafiker
Alexander er vores grafiker, som er med til at sætte stilen for magasinerne og websitet. Han tryller billeder, grafikker og illustrationer frem, som er med til at give Malgré Tout sit look.

Alexander er forholdvis ny i hesteverdenen, men føler sig godt tilpas i den og knokler hver dag for at lære den endnu bedre at kende. Og så ved han et og andet om islændere.