Overvejer du at investere i et solcelleanlæg, men synes prisen ofte kan virke afskrækkende?   

De fleste af os kan mærke, at det er blevet dyrere at have hest – foder og strøelse er bare nogle af de ting, som er steget i pris og det samme er gældende for vores elregning.

Læs Også: Solstrålehistorien

At holde heste kræver ofte en stor mængde elektricitet, da der skal bruges strøm til belysning i stalde og i ridehuset, eller på udendørs baner, solarie, skridtmaskiner og andre faciliteter.

Ved at installere et solcelleanlæg på ens ejendom, kan du producere din egen elektricitet og spare penge på din elregning. 

Vi tilbyder et 6,4 kWh solcelleanlæg med hybrid inverter og batteri på 5 kWh til kun 99.995 kr. inkl. moms, levering og montering.

Solcelleanlæggene er udstyret med en hybrid inverter og batteri på 5 kWh, hvilket betyder, at man kan lagre den energi der produceres, til senere brug. Dette gør anlægget endnu mere attraktivt og økonomisk fordelagtigt.

Et solcelleanlæg kan være en rigtig god investering, da det både er en miljøvenlig og økonomisk fordelagtig måde at producere sin egen strøm på. 

Læs også: Varm luft i økonomien

Med er solcelleanlæg har du også mulighed for at tjene penge på den strøm du producerer, men ikke bruger. Med et 6 kW solcelleanlæg, kan du sælge den overskydende strøm til det offentlige elnet – du sparer derfor ikke kun penge på elregningen, men har også mulighed for at tjene op til 7.000 kr. skattefrit om året.  
 
Vores solcelleanlæg kan være en rigtig god måde at spare penge på elregningen, og samtidig gøre en forskel for miljøet.

Vi i LH-Elteknik er eksperter i installation og montering af solcelleanlæg og kan derfor tilbyde en professionel og pålidelig service. Derudover tilbyder vi også andre løsninger inden for elinstallation og energioptimering, så man kan få hjælp til alle el-relaterede udfordringer på én gang.

Ring på +45 52 40 20 50, og få en snak med din lokale specialist i opsætning af solcelleanlæg. 

Vil du læse mere om tilbuddet klik her.

Begrænset antal – Først til mølle. 

OBS. Prisen er beregnet ud fra en standard montering på Sjælland, beregnet med et hus med tegl eller eternittag. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce