Riders Cup klar til Agria DRF-mesterskab i springning for klubhold

Riders Cup er i weekenden vært for Agria DRF-mesterskabet for klubhold i springning. 14 hold er til start i mesterskabet, der afvikles over to runder søndag eftermiddag, men hele weekenden er der springning på programmet, og Riders Cup udlover ekstra stor pengepræmie til vinderen af MB** fredag og lørdag. Har du ikke mulighed for at tage turen til Herlufmagle på Sjælland for at se springning, så streamer Zibrasport.dk live fra stævnet.

19.000 kr. i MB**
Når Riders Cup fra d. 26. juli til d. 29. juli afvikler Agria DRF-mesterskaber i klubholdspringning, er der nok at ride om. For ud over de eftertragtede medaljer i mesterskabet – er der 19.000 kr. på højkant i MB’erne. Riders Cup udlover en kæmpe bonus på 7000,- kr. til den rytter, der vinder MB** fredag og lørdag til stævnet. Hvis den samme ekvipage vinder begge klasser, er der yderligere 5000,- kr. i ekstra bonus. Det betyder, at en ekvipage kan tage 19.000,- kr. med sig hjem udover den normale dotering.

Riders Cup har gjort ekstra meget ud af mesterskabsstævnet, der starter torsdag, og håber alle får en god oplevelse. Torsdag afholdes der en opvarmningsklasse og derefter rides DRF Pavo ungheste championat, hvor der serveres kaffe og kage for avlere. Fredag aften er der to timers Happy Hour i Caféen, og søndag går det løs med Agria DRF Mesterskab for Klubhold.

Læs også: Stort engagement ved DRF Talentkonference

Om Agria DRF-mesterskabet for klubhold
Mesterskabet rides i MA1* over to runder. Startberettiget i anden runde er de seks hold fra første runde med færrest antal fejl, samt hold med samme antal fejl som det sidste startberettigede hold. Det samlede resultat af mesterskabet beregnes ved sammenlægning af de opnåede fejl fra første runde samt det samlede antal fejl i anden runde. Ved lige antal fejl til 1., 2. og/eller 3. pladsen foretages omspringning. Mesterskabet afvikles over en dag.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce