Sådan! – Dressurlandsholdet er klar til OL

Danmark er nu kvalificeret med et helt hold af fire ryttere og fire heste. Alle fire par har kvalificeret sig via individuelle kvalifikationsprocesser og de vil møde 10 hold, som har fået deres pladser gennem fastlagte kvalifikationer som mesterskaber mm. Danmark var den eneste nation som opnåede at kvalificere et helt sammensat hold af individuelle kvalificerede.

De 11 hold:

Australien
Brasilien (værtsland)
Danmark
Frankrig
Tyskland
England
Japan
Holland
Spanien
Sverige
USA

Derudover deltager 16 individuelle ekvipager.

De fire pladser som Danmark har opnået er ikke sat endnu, og kan frit sættes uden hensyn til, hvilke ryttere der har opnået kvalifikationen. De fire ryttere, der sikrede Danmark pladserne var Anna Kasprzak/Donnperignon, Mikala Gundersen/My Lady, Agnete Kirk Thinggaard/Jojo AZ og Lars Petersen/Mariett.

Kilde: Dressage News

FEI har endnu ikke annonceret de officielle lister.

Anna er lettet og klar

Landsholdrytter Anna Kasprzak er lettet over nyheden, og krydser nu fingre for en plads på holdet:

”Det er mega fedt og især med fire ryttere. Tre havde også været nok, men det er helt vildt, at vi har kunnet gøre os gældende, og nu kan stille med et hold på fire. Efter stævnet i Aachen 2015 vidste vi det ville blive en udfordring, så det er lækkert. Det har også været stressende at følge med i resultaterne, hvem har redet hvor og så videre. Så det er rigtig dejligt, at have det på plads. Der er ikke noget der er sikkert for mig personligt endnu i forhold til udtagelse, men chancerne for at komme afsted de er der nu”.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce