Sportsrideklubben Vallensbæk vinder Elevskole Cuppen

Der var stor jubel hos holdet fra Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV), da det søndag formiddag blev en realitet, at det var dem, der løb med sejren i årets Elevskole Cup finalen præsenteret af Equitour Aalborg. Sportsrideklubben Vallensbæk havde lagt sig i spidsen for konkurrencen efter lørdagens første afdeling, og da holdet også vandt anden afdeling søndag, var sejren i hus. På holdet var Jule Overgaard, Sofie Lund Madsen, Annika Gottlieb Pedersen og Sarah Borup Andersen, og de red selvfølgelig på ponyer fra Uggerhalne Sportsrideklubs elevskole (USR).

Severo og Dufour overrakte præmier
Som nævnt blev det Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV), der løb med sejren i Elevskole Cup finalen 2018 præsenteret af Equitour Aalborg. Holdet opnåede en samlet procent på 142,926. Den vindende klub modtog blandt andet et gavekort fra Højgaard Hestehospital på 5000 kr. til tandraspning og 10 partoutbilletter til World Cup Herning. Andenpladsen gik til holdet fra Vasehus Rideklub (VAS), der bestod af Lisa Palethorpe, Lærke Nørgaard Svensson, Astrid Laugesen og Cecilie Egeholm Kejser. De fik samlet 139,023% over de to dage. Tredjepladsen gik til det sidste finalehold fra Rideklubben Møllen (RMØ). Her red Freja Jensen, Marja Michaelis, Frederik Emil Kilsholm og Emma Friis et resultat hjem på 128,711%. Alle finalehold modtog meget flotte ærespræmier og rosetter, der blev overrakt af de olympiske topryttere Cathrine Dufour og Severo Jurado, og så var det en af Danmarks bedste dommere, Hans-Christian Matthiesen, der dømte rytterne i søndagens afdeling.

Det har været en super spændende og lang proces at nå her til. Det har været en kæmpe oplevelse at ride sådan et stort sted foran sådan nogle kendte dommere og få så mange fine præmier. Vi er mega stolte over at være her, det er så stort – noget større end Møllen derhjemme,” udtaler en glad  Freja Jensen fra Rideklubben Møllen.

En kæmpe oplevelse
Der er ikke nogen tvivl om, at det har været en kæmpe oplevelse for de tre finalehold fra Sportsrideklubben Vallensbæk, Vasehus Rideklub og Rideklubben Møllen. Tænk at få lov at ride i en så imponerende kulisse som ved Equitour Aalborg, hvor idoler som Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen få timer efter rider holdkonkurrence for landsholdet. Det er bare ubegribeligt stort. Derudover har det virkelig været nogle dygtige og velskolede elevponyer fra Uggehalne Sportsrideklub, som rytterne har konkurreret på, og så har opbakningen fra cuppens sponsor Equitour Aalborg været helt igennem fantastisk. Der er vidst ikke tvivl om, at alle finalisterne håber at ride sig i finalen igen til næste år.

Se alle resultater her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce