Stærkere felt end nogensinde før

Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste powered by Pavo & Everhorse afholdes hen over hele året for 4-, 5- og 6-års heste inden for springning og dressur, og finalerne har siden 2008 været afholdt i Odense Congress Center af JBK Horse Shows. Finalen finder sted for sidste gang under Odense Horse Show sponsored by ECCO, og der er ingen tvivl om, at det bliver et brag af en finale i år.

I den tid JBK Horse Shows har afholdt finalerne, er der kommet langt mere fokus på finalerne over hele linjen. I starten var der ikke den samme interesse for at være med, og det var svært at få fyldt startlisterne op. Nu er det i den grad noget, rytterne gerne vil være en del af, og i år ser det ud til at blive et af de stærkeste felter, der nogensinde har været kvalificeret til finalerne,” fortæller Jens Trabjerg fra Odense Horse Show.

Blandt andet kommer de heste, der har deltaget ved UVM for Dansk Varmblod og Dansk Trakehneravlsforbund – de har direkte adgang til finalestævnet. I praksis betyder det, at den dobbelte verdensmester for 5- og 6-års dressurheste Fiontini redet af Severo Jurado Lopez også kommer til start ved championatsfinalerne i Odense. Også på springfronten er der masser af godt i vente.

Læs hele nyheden i vores magasin dedikeret til Odense Horse Show.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce