Stemningsfyldte dage til Herning Horse Show 2017

Herning Horse Show. Et hestemekka med lidt til enhver rytter. Den 9. marts 2017 blev dørene langt om længe åbnet til Herning Horse Show 2017, som er en kombination af Dansk Varmblods hingstekåring, internationale klasser, og Hest & Rytter messen. Søndag den 12. marts lukkede dørene igen, og nedtællingen til Herning Horse Show 2018 startede kort efter.

Programmet til årets hingstekåring var en farverig palet, som rummede en masse ridning, hingstekåring, unghestechampionat i både spring og dressur, internationalt ride stævne, hesteauktion og fire forskellige faglige clinics. Arrangementet kulminerede fredag og lørdag aften, hvor de mange besøgende kunne læne sig tilbage og nyde gallashowet, som i år omhandlede de fire årstider.

De unge heste, som deltog i unghestechampionatet, blev testet af den svenske Henrik Von Eckermann i spring, og dressurhestene fik den tyske OL-guldvinder Dorothy Schneider på ryggen. Henrik Von Eckermann var dog ikke kun i Herning for at agere testrytter for de unge springheste. Han skulle nemlig selv bedømmes i konkurrencearenaen, da han deltog i CSI3* World Ranking Medium Tour finalen. Her endte han på en imponerende førsteplads. Dorothee Schneider deltog med Sezuan i gallashowet både fredag og lørdag aften.

Messecenter Herning og Jydske Bank Boxen dannede igen i år rammerne for hele herligheden, og arrangørerne havde store forventninger til hingstekåringen. Sidste år tiltrak arrangementet nemlig over 60.000 besøgende, og i år håbede arrangørerne, at ligeså mange ville være med til at overvære den helt unikke Herning-stemning, som dannes i dagene hvor hingstekåringen afholdes.

Da besøgstallet for i år blev gjort op søndag eftermiddag, løb tallet op på 58.543 gæster, og arrangørerne kunne derfor ånde lettet op. Arrangør af Herning Horse Show Casper Cassøe Krüth udtrykte under gallashowet stor begejstring for den opbakning de modtog under hele arrangementet, og det kunne ses i form af, at der var flere besøgende, som valgte at se gallashowet i år end tidligere.

Vi har samlet nogle af de bedste øjeblikke fra dette års Herning Horse Show, så læn dig tilbage, og se tilbage på nogle hyggelige dage med massere heste i fokus.

Nedenstående billeder er taget af Majken Soelberg.

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce