Støtte til Odsherreds Rideklub i forbindelse med Sjællandsmesterskabet

Odsherreds Rideklub har fået støtte til afviklingen af årets sjællandsmesterskab i springning for heste og ponyer, som afvikles d. 24.-25. september 2016 i samarbejde med distrikterne 1-5.

At Equsana har valgt at støtte op omkring Sjællandsmesterskabet har stor betydning for vores videre planlægning og arbejde i klubben. Vi vil derfor lægge os ekstra i selen og skabe nogle fantastisk rammer for ryttere og publikum, så det kan blive en god oplevelse,” fortæller formand Lisbeth Mortensen fra Odsherreds Rideklub.

Sjællandsmesterskabet for ponyer afvikles særskilt for kategori I, II og III i en metode B12 med sværhedsgrad LA** for kategori III og sværhedsgrad MB* for kategori II og I.

Sjællandsmesterskabet for heste, afvikles ligeledes særskilt i en metode B12 for juniorer (U18/LA*), ungryttere (U21/LA**) samt for seniorer i sværhedsgrad MB*.

Sjællandsmesterskabet afvikles om søndagen, hvor lørdag byder på opvarmningsklasser for både hest og ponyer. Til opvarmningsklasserne er der også lidt at ride om for ponyerne, idet Land og Fritid har doneret gavekort for et samlet beløb på kr. 6.000 til fordeling mellem vinderne.

I lighed med afvikling af D4 HorseShow vil der ligeledes blive afviklet dressur med klasser for både hest og ponyer.

Vi er meget taknemmelige for Equsana´s støtte og tiltro til, at vi igen kan videreføre samarbejdet fra D4 HorseShow, hvor Equsana var med som titelsponsor i både 2015 og 2016,” slutter formand Lisbeth Mortensen, der glæder sig til at kunne byde rigtig mange ekvipager velkommen i klubbens smukke rammer i slutningen af september

Kilde: Odsherred Rideklub

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce