Stor opbakning til ponyrytterne ved World Cup Herning

Et fantastisk publikum, der bakkede op om hver eneste ekvipage, var med til at gøre opvarmningsklasserne ved Nord-Vest Box Finalen ved World Cup Herning torsdag til en festlig affære. 15 skønne kat. III- og II-ponyer var på banen i imponerende Jyske Bank Boxen, og de unge ryttere gjorde deres bedste i den internationale arena, og viste super flot ponyspringning. Klassen for kat. III ponyer blev vundet af Laura Thomey og Bølle, mens det blev Leonora Løwe Skjold og Paddys Pet, der tog sejren i opvarmningsklassen for kat. II-ponyer. Finalen i Nord-Vest Box Cup afvikles i fredag eftermiddag.

Sejr til Laura og Leonora
Finalisterne i Nord-Vest Box Cup var i dag på banen for første gang ved World Cup Herning, da de red opvarmningsklasse i metode S4. Kat. III-ponyerne var først på banen, og her blev det en sejr til Laura Thomey og Bølle. Andenpladsen gik til Sophie Karoline Emilie Moltke og OAK Deborah, mens Anna Ley og Streep Wil Racen tog tredjepladsen.

”Det var mega sjovt, og det var en stor oplevelse at ride i den store hal med så mange mennesker,” sagde Laura efter sit vinderridt.

Hos kat. II-ponyerne gik sejren til Leonora Løwe Skjold og Paddys Pet, mens Anne-Kathrine Hjortshøj og Laustfin Skellerød tog andenpladsen. Signe Marie Brünning Conradsen og Neilstown Puffin kunne så ride sig ind på en flot tredjeplads.

”Det var mega fedt at ride derinde, fed stemning og et dejligt publikum,” sagde en meget glad Leonara efterfølgende.

Spændende finale i flotte rammer
Finalen afvikles ved World Cup Herning stævnet i uge 42. Der rides en opvarmningsklasse og en finaleklasse. Begge klasser afvikles i MB1* metode S4. De to klasser rides på to forskellige dage. Startberettigede i finalen er de bedste 15 ekvipager for hver enkelt kategori, samt lige placerede med nr. 15 fra Nord-Vest Box ranglisten. Hver rytter kan kun deltage med én pony i finalen, uafhængig af kategori. Ekvipagen er kun startberettigede til finalen såfremt denne har gennemført en sværhedsgrad 3 i kvalifikationsperioden. Startberettigede i finalen er ryttere der ved turneringens start havde max rytterkategori 4.