Tema for marts: Hvordan du vinder gennem din kraft og indre ro

I januar og februar fik vi mulighed for at kigge på vores relationer, både med venner, kollegaer og vores parforhold. Men fra marts skifter energien over til en mere maskulin energi, hvor der altså skal handles. Måneden vil hjælpe dig med at skaffe dig rigdom, og det er både i form af penge, men også i form af en ny opvågenhed, som er en mere højperspektiveret måde at tænke på. 

 At være opvågen betyder, at du forstår, at vi alle sammen to som firebenede hører sammen som en helhed. Vi skal sammen blive mere næstekærlige og højperspektiverede. Der er ikke plads til navlepilleri og at være offer. Ting der sker i dit liv, sker ikke IMOD dig, men FOR DIG. 

Derfor vil der i den kommende tid være mere fokus på MENNESKET eller HESTEN bag ved en equipage og ikke kun på et vinderresultat. Den nye tid er kommet og hestebranchen vil også være påvirket af den isolation vi har været i under Covid-19. Vi har fået kontakt til vores indre værdier og hvad der er vigtigt for os.

Vær selektiv og sæt grænser

Det er ikke længere branchen der styrer dig, men dig der er med til at skabe branchen. Bl.a. ved at du er selektiv, at du vælger hvad der interesserer dig og hvad du gider at bruge din tid på. At vinde gennem din kraft og ro er, at når du ikke mister dig selv, SÅ vinder du, eller får det som du ønsker dig. Fordi så er du i flow. 

Du har kunne miste dig selv, fordi du måske ikke troede at: 
– Du var god nok 
– Autoriteter omkring dig har nok ret, selvom du mærker, at det føles forkert 
– Du har sammenlignet dig med andre 
– Du har ikke været i stand til at sige fra 

Når mennesker omkring dig trækker på dine ressourcer, gør de det, fordi de kan. Når mennesker er grænseoverskridende i dit liv, inviteres du til at sætte grænser. Hvis de ikke gør det, kan du ikke øve dig. 

Sig tak

Vi har derfor brug for hinanden til at øve os i at blive mere højperspektiverede og udvikle os selv. Når folk opfører sig som idioter, så sig TAK inde i dig selv.  

Tak, fordi du fik muligheden for at kigge på HVAD det gjorde ved dig, at du IGEN står i denne situation og du har MULIGHED for at løse ”opgaven” på ny og på en anden måde end sidste gang. 
 
Derfor oplever du måske også, at situationer repeterer sig. Du ved, at det er din karma, men vid, at det er også fordi universet er rundt og gentager energierne i en cirkulær bevægelse. 

Mange mennesker forstår i højere grad, at vi har et formål med at være her på jorden. Det betyder også, at du vil være mere drevet af at drive forretning, eller bestride et job, der udelukkende går efter dit livsformål. Dit kald. 

Din hest er derfor ikke den eneste, som er dit spejl. Det er du også selv forstået på den måde, at alt hvad der sker i din indre verden, vil udspille sig foran dig i din ydre verden i langt højere grad og gør det allerede. Hvis du er bange for sygdom, bliver din hest syg. Hvis du er sensitiv, tiltrækker du sensitive heste etc. 

Udsigt
Din udvikling starter hos dig. Foto: Unsplash.

At forstå dig selv er din indre rigdom 

Når du har styr på den, så kan du tiltrække den materielle rigdom, eller vinde det som er vigtigt for dig. 

Men det hele hænger sammen og er én lang udviklingsrejse. Fordi hvad er det der gør, at vi ønsker os at vinde, eller sætte mål? Hvorfor smiler vi ved tanken om at være bedst? 

Hvad vil du bruge titlen til? 

Du vil hurtigt erfare, at i sekundet du opnår det som du vil, så sætter du dig nye mål, som forhåbentlig bliver endnu mere højfrekvente. Det skal forståes på den måde, at du i fremtiden vil bruge dine resultater på noget, som vil gavne andre mennesker i fremtiden. 

Marts er en udviklingsmåned

Marts kan blive din bedste tid, hvor du får mulighed for at stå meget stærkt i dit lys og dermed også eksekvere på dine drømme. Nu har universet stået stille, fordi du skulle tænke over HVAD du ville bygge dit fundament med. Nu er tænketiden ovre. Nu skal der bygges. Der vil derfor være flow i din retning i denne måned og frem til september lige nu. 

Marts bliver derfor en MEGET god udviklingsmåned.  

Dit verdensbillede har ændret sig. Du har forandret dig, fordi du ikke længere er bange for at være dig og du er mere ligeglad med hvad andre tænker om dig og din hest ude i stalden, eller omkring dig. Du er ikke længere bange for at sige de ting, som du tænker og føler, og du stoler meget mere på din intuition end du nogensinde har gjort. 

Fordi du har ændret adfærd, vil nogle mennesker tolke dig til at være egoistisk, eller de føler sig afviste af dig. Det samme gør sig gældende den anden vej rundt.  At du kan føle dig afvist af andre, fordi de siger deres mening og står fast på hvordan de har det. 

Generelt vil folk være mere åbne for at lytte til de ting, som du har at sige, fordi mennesker er mere åbne overfor transformationer nu – rent ubevidst. 

Der er et men

Dem der er i angst, vil projicere angsten over på dig.  Det skete bl.a. i søndags helt massivt og i forrige uge. 

Nogle mennesker vil beskylde dig for ting, eller du vil have trang til at beskylde andre for noget, som sårer dig, hvis du ikke er ekstrem opmærksom på hvad du gør. 

Gamle følelser der er uforløste, kan få dig til at gå i diskussioner med andre mennesker lige nu. Det kan enten blive en dreng eller en pige, afhængig af hvor højperspektiveret den anden part er. Ellers må I desværre skilles.  

Hvis du får lyst til at bebrejde andre mennesker, så vær opmærksom på, om den situation du står i, egentlig handler om dem? Eller om du kan genkende, at du har oplevet FØLELSEN før og vil sætte dig fri af den. 

Vid, at universet repeterer energierne for at give dig mulighed for at forløse dem. At skilles ad i vrede, forurettethed, eller sårethed er ikke løsningen på den lange bane.  

Hvis du ikke er i stand til at tage ansvar for hvad DU også kan gøre anderledes, eller have gjort anderledes, får du en tur til senere hen. 

Marts er en god måned for udvikling.
Marts er en god udviklingsmåned. Foto: Unsplash.

Det starter hos dig

Når vi bliver såret af andre mennesker, bruger vi ofte dét at gøre dem forkerte som en form for plaster på såret, til ikke at mærke den sorg der ligger i at give slip, eller at noget skal slutte. 

Der er ingen ansvar eller kærlighed i at sætte dig op i redningsbåden først. Den personlige udvikling af dig starter med, at du FORSTÅR hvorfor den anden person gør, som han eller hun gør. Uden det nødvendigvis betyder, at du vil finde dig i det. 

Følelsen, hvis du har svært ved denne opgave, vil være at være indhyllet i angst og have lyst til at isolere dig sammen med din hest og ingen andre. Det kan være, at du ikke vil mærke den og dulmer den med hvad du dulmer den med. 

Men det kan også være, at din sjæl kalder på dig når du er i ro for at fortælle dig, at der er noget, som er uforløst og ubearbejdet. Det betyder, at mange af jer sover uroligt lige nu og nærmest har uforklarlig stress symptomer. 
 
Hvis du kan genkende det, så mærk efter: 
– Hvad er uforløst i dig?  
– Hvad fik du ikke sagt?  
– Hvad blev du ikke mødt i?  
– Mødte du den anden person og forstod vedkommende til fulde, selvom I måske ikke skal være sammen mere? 
 
Det er aldrig for sent at gå på med hvordan du har det, eller hvad du har følt. Når du har gjort det, så læs hele rapporten én gang til. Så vil starten af teksten ræsonnere mere inde i dig. 

 
Jeg ønsker dig held og lykke i marts måned 
 
Kærligst 
Ditte Young 

Ditte Young
Ditte Young er forfatter, foredragsholder, terapeut og clairvoyant. Hun har arbejdet med kommunikation med dyr siden 2000. Ditte er uddannet clairvoyant, krops- og organisk psykoterapeut, Kranio Sakral Terapeut og Healer.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce