Uge 27 er synonymt med Bækgaarden Horse Festival

Hvert år ser mange springryttere frem til uge 27, hvor de ved at Bækgaarden Sportrideklub afholder deres store årlige landsstævne Bækgaarden Horse Festival. Rideklubben ”varmer op” ugen inden med et distriktsstævne så alle niveauer får glæde af deres fantastiske faciliteter. Der er masser af underholdning på programmet, og festerne dem forstår de at arrangere i Skanderborg.

Highlights fra programmet

Fredag den 8. juli
Fredag byder Bækgaarden op til underholdning og fest. Aftenen begynder med en Mini Prix på 145cm, hvor nogle af Danmarks dygtigste ryttere sædvanligvis melder til start.

Efter Mini Prix afholdes en underholdende Ride & Drive med garanti for at få rørt lattermusklerne. Umiddelbart efter Ride & Drive, spilles der op til fest med live-musik i teltet.

Grillen har åbent hele aftenen og serverer alt fra lækre burgers, steaks, pølser og selvfølgelig kolde fadøl. Strandbaren holder åbent til de sene nattetimer og tilbyder alt i øl, vin, shots, drinks og cocktails.

Lørdag den 9. juli – store finale- og derbydag
Dagen byder på spændende finaler:
Large Tour Finale
Højgård Hesteklinik Medium Tour Finale
Small Tour Finale
Youngster Finale 5-års
Youngster Finale 6- og 7-års

Sidst på eftermiddagen afholdes et af stævnets absolutte højdepunkter – Bækgaarden Derby 2016 præsenteret af TG HorseBoxes.

Umiddelbart efter derbyet begynder stævnets store rytterfest med spisning.

Fællesspisningen bliver efterfulgt af fest med DJ.

Søndag den 10. juli
Søndag er der en af Danmarks største nationale Grand Prix-klasser på programmet.
Traditionen tro deltager de fleste af Danmarks bedste ryttere på deres topheste i Grand Prix-klassen, hvor der er høje pengepræmier og flotte ærespræmier på spil, men ikke mindst prestigen i titlen som vinder af WalberGrand Prix 2016 presented by Maskinhuset A/S.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce