Vidste du, at dine målsætninger kan spænde ben for dine mål?

At ville ride fejlfri i en LA**, ride et dressurprogram til over 70% eller at tabe sig 5 kilo, inden sommeren for alvor sætter ind, er alle målsætninger. Målsætninger kan tage mange forskellige former. Det kan også være, at du gerne vil have en speciel oplevelse eller have det sjovt. Fælles for alle de målsætninger, du kan have, er, at du bliver nødt til at yde en indsats for at få dem i hus. Sammen med Rasmus Bagger har vi vendt og drejet forskellige typer af målsætninger, og fundet ud af hvordan du kan undgå, at dine egne målsætninger spænder ben for det, du egentlig rigtig gerne vil. For i bund og grund handler det aldrig om at vinde den røde sløjfe – men blot om at gøre sit bedste.

“Når du sætter dig et mål, er det vigtigste, at du gør noget for at nå det”

– Rasmus Bagger

I have a dream

En drøm behøver nødvendigvis ikke at forblive en drøm. Dine drømme kan sagtens blive dine mål. Grundlæggende kan en målsætning defineres som en drøm med en plan. Altså noget du godt kunne tænke dig, der skulle ske. Hvis du gerne vil have din drøm som dit mål, så skal den skemalægges. Her skal du finde ud af, hvad du mangler for at nå dit mål, hvad du bør træne og så videre. Ifølge Rasmus kan alle nå deres mål og drømme.

”Det er et spørgsmål om, hvor hårdt du arbejder på at nå dit mål. Langt de fleste yder ikke den indsats, der skal til. Hjernen er doven af natur, og det er nemmere at lade være. Alt, hvad du ønsker, kræver noget af dig. Det får dig ud af din komfort-zone. Spørgsmålet er, om du er villig til at betale prisen? Det koster tid og kræfter – derfor er det også vigtigt at sætte et mål, der virkelig motiverer dig.”

Når du sætter dig et mål, er det vigtigste, at du gør noget for at nå det. Det lyder måske simpelt, men Rasmus fortæller, at det oftest er her, det går galt…

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce