Hesteejerens 9 must haves under juletræet

Lige om lidt sættes juletræet op i stuerne, og din familie og venner vil gøre alt, hvad de kan, for at hive et par gode julegaveønsker ud af dig. Men hvad skal du egentlig ønske dig? Vi har samlet de lækreste hestesager, som du kan skrive på ønskelisten – og der er lidt til ethvert budget. Se hele listen i det nye magasin #28.

1. Temperaturmåler til dækkenet 

En temperaturmåler til dækkenet burde alle “curlig-hesteejere” eje! Det er en supersmart sensor, som kan måle, hvor varmt og/eller fugtigt der er under hestens dækken. Den sensor, vi har fundet, hedder Horsepal og arbejder sammen med en app, som videregiver al data til din mobil. Dog findes der flere typer rundt omkring på markedet. Hav sensoren liggende i stalden og brug den, hvis du er i tvivl, om en hest burde få et tyndere eller tykkere dækken på. Skynd dig hellere at fortælle din familie, at Horsepal-sensoren kan købes hos AB Rideudstyr for kun 379,- kr.

2. Luksuriøs staldvogn 

Okay, her skal din familie godt nok have den store pengepung frem, men hvis de nu slår sig sammen, mon ikke du så kan være bekendt at ønske dig denne her…? Det er i hvert fald den mest luksuriøse staldvogn, vi nogensinde har set! Med både skuffer, rum og sadelholder har den plads til det hele og er vanvittigt praktisk. Der er desuden håndtag i siderne og hjul med bremser på, så du nemt kan køre den til og fra dit sadelrum. Og så kan sadelknægten drejes rundt, når du skal pudse sadlen – smart. Giv dine kære et hint og lad dem finde den hos O.M. Spring til 8.999,- kr. 

Glem ikke at holde øje med Malgré Touts Instagram-profil (@malgretout.dk), hvor du kan se en video af den lækre vogn i story.

3. Aktivering med gulerødder

Du kender nok den klassiske aktiveringsbold til heste. Men enten synes hesten, at den er for kedelig, eller også skal man putte en dyr sliksten i, som din hest alligevel har spist op på nul komma fem. Heldigvis har vi fundet en aktiveringsbold fra Shires, hvori der er huller til at putter gulerødder i. Husk at skriv på ønskesedlen, at den koster 299,- kr. og kan købes hos Støvlsig Hestefoder. 

4. Sikker fodring 

Din hest vil nok mene, at de gaver, der kan spises, er de allervigtigste! Hvad den ikke ved er, at sikkerheden, når den spiser, er mindst lige så vigtig. Derfor har St. Hipplolyt lavet en flexi-spand, som din hest kan gå fuldstændig juleamok i. Den er nemlig ultrablød, uden skarpe kanter og kan stort set ikke gå i stykker. Få din familie til at købe den for 70,- kr. hos St. Hippolyt.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce