Cathrine Dufour vinder Grand Prix i Göteborg!

Efter et flot ridt og en ny personlig rekord, vinder Cathrine Grand Prix ved world cup stævnet i Göteborg. Hun red til 80,674 % og slog verdensetteren Isabel Werth og Emilio der red til 79,718 %. På de efterfølgende placeringer kom Patrick Kittel og Delauney og Jessica Von Bredow-Werndl.

Efter Klassen udtalte Cathrine sig til SVT om blandt andet Cassidy og hendes nye træner Nathalie Zu-Zayn Wittgenstein:

Han var rigtig rigtig god, og det var en meget spændene dag, efter at have været 15 år med en træner, var jeg lidt på tæerne i dag, for at se hvordan dette team ville virke. Opvarmningen var super, min præstation i ringen idag var god, jeg havde en bedre følelse i passagen i dag end jeg har haft længe, så jeg var bare så lettet og så glad at jeg kunne lave en fejlfri tur idag. Isabel lavede en fejl i dag tror jeg, så jeg tror vi i toppen.

Om hendes nye træner udtaler Cathrine:

Jeg har redet ved Rune(Willum red.) næsten hele mit liv, han var som en ekstra far for mig, så det er sikkerheden i at have en gammel træner der kender alting ind og ud, med Nathalie er det hele nyt, men stilen passer perfekt til os og hun har været rigtig god til at stille sig ind på Cassidy og jeg og idag var der næsten ingen forskel ud over jeg havde en lidt bedre følelse end før.

Grand Prix kür rides imorgen fredag og kan følges på bland andet FEI TV.

Læs også: Cathrine Dufour atter helt med i toppen i Aachen

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce