AFLYST: Christmas Cup for islændere – nyt stort stævne og show på Vilhelmsborg

Er du til hurtige islændere og fuld julestemning? Og ikke mindst hygge, diversitet og sammenhold? Alt dette forenes i december måned, hvor der første gang afholdes S&S Christmas Cup på Vilhelmsborg den 17.-19. december 2021. Arrangementet er desværre blevet aflyst på grund af den nuværende coronasituation.

For alle typer islænderryttere

S&S Christmas Cup på Vilhelmsborg bliver et islænderstævne med alle klasser, så alle niveauer er velkomne og der er over 100 heste tilmeldt. Det bliver en weekend fyldt med god ridning og fuld knald på julestemning. Der kommer alt fra ryttere, som skal ride deres første stævne til nogle af verdens bedste konkurrenceheste – og der kommer dommere fra hele Europa.

Ny konkurrenceform: Gædingafimi

Setup’et til S&S Christmas Cup vil være akkurat som et til større internationalt stævne, men med plads til alle. Der afholdes en ny spændende konkurrenceform, som hedder Gædingafimi, som er dressur-kür for islændere, hvor rytterne selv sammensætter deres dressurprogram.

Fri adgang med masser at opleve

Derudover vil der lørdag aften være showklasser med såkaldt øltølt, hingsteshow, udklædningstølt og Ride ‘n Drive. Der er fri adgang for publikum fra fredag til søndag, og alle er inviteret til rytterfest lørdag aften. Der vil være stande, julemusik, flotte heste, god stemning og masser af socialt samvær. Arrangørerne håber på at se rigtig mange både ryttere og tilskuere. Der er massevis af sponsorer, som bakker op om stævnet, så der er utroligt flotte præmier at ride om. Og mon ikke rosetterne også er “a la jul”?

S&S Equestrian, der står bag eventet, håber, at opbakningen til Christmas Cup vil blive så god, at det fremover kan blive til en fast juletradition.

Læs også: Islænder- og dressurrytter Simone Hoppe: “Jeg drømmer om at komme til tops i begge verdener”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce