Danske sejrer lukker Equitour Aalborg for denne gang

Nyt fra Equitour
 
Det danske dressurlandshold vandt en sikker sejr i FEI Nations Cup og Lars Bak Andersen sluttede magiske danske spring-dage af med en fantastisk sejr i Aalborg Grand Prix. Equitour lukker og slukker med fantastiske danske præstationer. På dressurbanen satte det danske dressurlandshold alle konkurrenterne til vægs med en overlegen sejr i FEI Nations Cup. Det succesrige danske dressurhold bestod af OL-ekvipagerne Anna Kasprzak/Donnperignon, Agnete Kirk Thinggaard/Jojo AZ, Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Zack og Charlotte Heering/Bufranco. Finland blev nr. 2 og Holland nr. 3
 
Lars Bak Andersen vinder Aalborg Grand Prix
På springbane var alle i ekstase, da det danske Landshold vandt en historisk hjemmesejr i FEI Nations Cup lørdag aften, og som en sidste fantastisk dansk præstation lukkede Lars Bak Andersen Equitour Aalborg med en formidabel hurtig omspringning på Arcado L. En sejr der indbragte den i Tyskland bosiddende nordjyde.

 

”Jeg så Thomas Sandgaards ridt, og tænkte at man skulle vælge samme vej som ham, hvis man skulle gøre sig forhåbninger om at komme i toppen, og det lykkedes jo, det har været et rigtig godt stævne,” fortæller Lars Bak Andersen.

Den succesrige afslutning blev fulgt op at flere danske topplaceringer i Aalborg Grand Prix præsenteret af Stutteri Ask, da Lars Bak Andersens holdkammerat fra lørdagens FEI Nations Cup succes, Thomas Sandgaard (Herning) og hingsten Amarone blev nr. 3, mens Rikke Haastrup Kristensen (Vejle) blev nr. 4.

Stævnet kommer igen
Equitour Aalborg vender tilbage næste år, og arrangør Jens Trabjerg siger:

”Der er altid et hav af udfordringer, første gang man er på en plads. Men alt i alt har det kørt fantastisk”, siger Jens Trabjerg.

 
Equitour faldt i pinsen sammen med Hjallerup Marked, som ligger godt otte kilometer fra Helgstrand Academy. Samtidig faldt søndagens store popkoncert på springarenaen sammen med en meget populær 90’er-fest i Aalborg, men det bliver ikke de lokale begivenheder, der får betydning for stævnets placering næste år:
 
”Det er i langt højere grad placeringen i forhold til de internationale stævner, der vil få indflydelse. Vi overvejer at flytte stævnet en lille måned længere hen i kalenderen”, siger Jens Trabjerg.
 

Læs også: Jens Trabjerg: Et fælles ansvar for udvikling af ridesporten

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce