Eventyrligt Country Market By Klinthom Gods 2018

I sidste weekend slog Møns Klint Nature Resort og Klintholm Gods dørene op og bød ind til festligheder i forbindelse med Country Market by Klintholm Gods. Et event med fokus på alt hvad Møn har at tilbyde, i form af storslåede smagsoplevelser og aktiviteter i den smukke natur.

Blandt andet kunne de mange gæster, som kiggede forbi, opleve det udendørs Farmers Market– et område med stadeholdere som solgte mad og drikke, brugskunst og tøj. Den smukke natur kunne også opleves igennem den femten kilometer lange Land Rover Adventure Trail, og når sulten meldte sig, så kunne denne blive stillet ved Smagen af Møn. Her blev en 300 kg. spidstegt Hereford ungtyr – fra egen besætning – tilberedt i tolv timer over åben ild.

Læs også: Møn – stedet for den moderne turist 

”Vi er stolte af hvor godt arrangementet er gået, og er glade for den opbakning vi har fået fra de over tusinde gæster, vores samarbejdspartnere og alle destadeholdere, der har været med til at skabe rammerne for denne dag. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og feedback fra vores gæster, stadeholdere og samarbejdspartnere, og vi føler det er gået over al forventning. Vi vidste ikke hvad vi gik ind til, da vi planlagde arrangementet, for vi har ikke prøvet det før – men vi gik ind i det med hjertet, og derfor er det stort, når det er gået så godt som det har,”fortæller Godsejer Carl Gustav Scavenius.

Arrangementet dannede også rammerne for fremvisningen af det kommende hotel – Hunosøgaard Lake Apartments – der er under opførelse. Hotellets døre blev åbnet, og det gav gæsterne mulighed for at få en rundvisning og en dertilhørende forklaring omkring tankerne bag projektet.

Vores formål med at vise Hunosøgaard Lake Apartments frem, var at vise vores gæster hvad fremtiden bringer for Klintholm. Hotellet vil binde historien på Klintholm sammen med fremtiden, og samtidig tage vores fremtidige gæster med tilbage til naturen,” forklarer Godsejer Carl Gustav Scavenius.

Country Market by Klintholm Gods blev afholdt ved foden af Aborrebjerget – på de store græsarealer – som støder op til Hunosøgaard Lake Apartments, hvilket samlede arrangementet og skabte de perfekte rammer for dagens aktiviteter.

”Vi er beærede over modtagelsen af vores arrangement. At give vores gæster muligheden for at opleve Møn gennem Klintholm Gods og Møns Klint Nature Resort, er et privilegie. Den halve times lange tur med Land Rover Adventure Trail giver et godt indblik i vores smukke natur, og at gæsterne kunne smage vores eget Hereford kød er med til at skabe hele oplevelsen,” slutter Carl Gustav.

Se de fortryllende billeder fra arrangementet:

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce