5 ting hestefolket ikke forstår

At være inkarneret i ridesporten bidrager til en masse interne ting, som kun hestefolket kan sætte sig ind i. Men sommetider kan selv det være svært, at forholde sig til. Vi bruger meget tid på at snakke i stalden, og selvom man altid føler det kun er en selv der oplever sære ting, så kan man altid finde op til flere i stalden, som har oplevet det samme – inden for den sidste måneds tid. Vi har sammensat fem ting, som hestefolket bare ikke forstår.

Annonce

Læs også: 10 grunde til at ridesporten er verdens bedste hobby.

Hvor pengene forsvinder hen

”Jeg ved simpelthen ikke, hvor mine penge forsvinder hen!”

Den sætning høres ofte i stalden, og lige meget hvor meget man prøver at huske tilbage på de udgifter, som man har haft den forgangne måned, så er der bare altid poster, som man ikke helt kan regne ud hvor kommer fra. Særligt dem der omhandler din hest. Måske spiser din hest slet ikke foder, men smasker pengesedler, mønter og dankort i sig om natten?

At alle andre har så meget tid

Du kender det! Hvordan kan alle andre omkring dig have tid til at se serie hver aften? Tage i byen hver weekend, og have tid til at tage ud og spise hver anden dag? Mens din tid forsvinder ud af det blå, kan alle andre undre sig over hvad du egentlig laver, siden du aldrig har tid til at ses. Vi tror, tiden forsvinder væk i kaffe, snakke og hygge i stalden. Vi siger det bare!

Læs også: Derfor er og bliver hesten bare en tidsrøver.

At vores ting forsvinder og dukker op igen

Kan du heller ikke finde din sårsalve? Din yndlings hovrenser? Eller din pisk, som på mystisk vis er forsvundet, efter du red dressur i hallen? Tro os, det er ikke kun dig! Det mystiske opstår først, når du er stoppet med at lede, og har indset du aldrig finder dine ting igen. For pludselig ligger sårsalven der hvor den burde, og hovrenseren befinder sig i din striglekasse. Pisken ligger naturligvis også der hvor du sidst så den. Mon du trænger til briller?

Annonce

At vores bil altid roder

Ligegyldigt hvor ofte du rydder op i din bil, er det som om den forvandler sig til et stort rod dagen efter. Men bilen fungerer selvfølgelig også fint som et ekstra sadelskab, og det er også rarest at kunne skifte til ridetøj på arbejdet – hvor det er dejlig varmt, i stedet for at stå i stalden og skifte! Hvem der roder? Ja, det er i hvert fald ikke dig!

Hvorfor sker det lige for mig og Musse?

Du skal til stævne i weekenden. Fredag eftermiddag opdager du, at Musse har tabt en sko – igen! Det sker bare altid op til et stævne, og du undre dig over, om det kun er dig der er så skide uheldig? Det er det ikke. Det samme sker, når du har købt et nyt dækken, og hesten har det på for første gang – og naturligvis formår at ødelægge det på dagen. Du hører dig derefter beklage dig til de andre i stalden, for hvorfor sker det altid for dig? Før du har færdiggjort sætningen, kan du høre et kor af ridepiger sige: “Ej, det skete også for mig i sidste uge!”

Har du flere ting, som skal med på listen til hestefolket? Så skriv en kommentar på vores Facebook.

Artiklen er oprindelig bragt i december 2017 og er efterfølgende blevet revideret og opdateret.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce