Forkæl din hest med lækre urter

HorsePro Urte Mash er en 100 % kornfri mash, der er udviklet med fokus på hestens fornøjelsessystem. Urte mashen er derfor rig på letfordøjelige fibre, der kommer fra naturlige ingredienser såsom roesnitter, lucerne og sojaskaller. Derudover er sukker- og stivelsesindholdet lavt for at sikre et stabilt bagtarmsmiljø. Af samme grund er der tilføjet aktiv gærkultur (Saccaromyces cervisiae) til mashen, som også har en gavnlig indflydelse på fordøjelsessystemet.

Læs også “Agrobiolog: 10 vigtige ting, du skal vide, før du giver din hest mash”

Mashen indeholder chia- og hørfrø, der bidrager med essentielle fedt- og aminosyrer. Derudover er hørfrøene rige på omega-3 fedtsyrer der blandt andet understøtter huden og er med til at give hesten en blank og skinnende pels. Chia- og hørfrøene bidrager derudover med kalorier fra fedt, der tilføjer hesten en langsomfrigivende energi.

HorsePro Urte Mash har et højt (25 %) indhold af urter, der er nøje udvalgt for både smagsoplevelsen, men især med fokus på at berige hestens immunrespons og fordøjelse. Den unikke urteblanding* indeholder hele ni forskellige urter såsom hyben, tang og kamille. Der er yderligere tilsat organiske mineraler og naturligt E-vitamin der kan understøtte muskelrestitution og immunforsvaret. Derfor er HorsePro Urte Mash ideel at udfodre efter træning. Mashen har derudover et lavt energiindhold (0,79 FE/kg), hvorfor det også kan gives til nøjsomme heste.

HorsePro Urte Mash er hurtig at tilberede og skal opblødes i forholdene 1 til 3, 1 del mash til 3 dele vand. Der kan både benyttes koldt og varmt vand. Varmere vand vil medføre en hurtigere opblødning, hvor det anbefales varmt vand på 70-80 grader. Her skal mashen kun trække i 10 min. Efter nedkøling af mashen, er den klar til udfodring. Mashen må IKKE udfodres tørt.

*Urteblanding: Chiafrø, kamille, morgenfrø, tang, mynte, hybenskaller, salvie, tørrede gulerødder og tørrede æbler.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce