Hurtig hjælp til rytter efter spark på Katrinelund

Lokale akuthjælpere stod klar bare to minutter efter  alarmopkald fra Katrinelund Hingstestation, roser Louise Kragh Thuesen, ansat på Katrinelund til netavisen Nordjyske. Hjælpen kom hurtigt, da en rytter med tilknytning til stutteriet tirsdag kom til skade efter spark i maven af en hest.

Vi ringede 112, hvorefter vi fik beskeden, at ambulancen ville være ca. 30 minutter undervejs. Men to minutter efter, vi havde ringet 112, stod der fire akuthjælpere fra vores lokalsamfund parat til at hjælpe på bedste professionelle vis med masser autoritet, overblik, ro og empati,” fortæller Louise Kragh Thuesen, ansat på hingstestationen til Nordjyske og uddyber.

Alt imens der på bedste måde blev taget hånd om den tilskadekomne, var der en, som fik noteret al den praktiske information, og da lægehelikopteren ankom 13 minutter efter, at der var ringet 112, blev de informeret og opdateret af akuthjælperne.

Da rytteren, som slap fra uheldet med en slem forskrækkelse, var på vej ind i helikopteren, kom ambulancen. Ambulancefolkene kunne konstatere, at der var taget hånd om alt på bedste vis og kunne køre mod nye opgaver, fortæller Louise Kragh Thuesen til Nordjyske, der understreger, at som bosat i et lille samfund udenfor større byer, er det positivt at opleve så hurtig hjælp;

En dårlig oplevelse blev vendt til en god. Det er fantastiske ressourcer, vi er i besiddelse af i vores by Øster Assels. Vi ved godt, at akuthjælperne ikke udfører deres opgaver for at få tak, men der skal nu alligevel lyde en kæmpe tak til jer, fortsætter hun og tilføjer, at akuthjælperne er med til at skabe tryghed og samhørighed lokalt.”

Læs også: Hest aflivet efter påkørsel af bil

Kilde: Nordjyske.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce