Musthave til stalden: Termodragten er til alle årstider

Annoncørbetalt artikel

Når du skal i stalden kommer du måske direkte fra arbejde. Du har pænt tøj på og har bare lige brug for at muge og lave wrapposer og foder klar til dagen efter. Måske har du en aftale efter stalden med en veninde, og har brug for at have tøj på, som ikke lugter af hest. Eller måske kan du bare godt lide at have noget lidt mere lunt tøj på ud over ridetøjet, indtil du skal i sadlen.

Det kan også være, at du har dine heste hjemme hos dig selv. Så skal du måske ud og fodre om aftenen efter du har siddet og set en film i sofaen, eller efter at gæsterne er gået hjem.

Termodragten er meget praktisk og kan bruges hele året. Foto: Tifoto

Uanset hvilken af de nævnte situationer du står i, er en termodragt en helt oplagt løsning. Termotøj giver ekstra varme, er praktisk og funktionelt og så kan det bruges hele året. Ikke kun forår og efterår, som er helt oplagt med de svingende temperaturer, men også ved kølige sommerdage og lune vinterdage.

Termotøj fungerer desuden godt som mellemlag under regntøj, hvis man vil have lidt ekstra varme.

Læs også: Hvordan ser din drømmestald ud?

En praktisk løsning til hverdagen i stalden

ELKA har udviklet en termodragt til kvinder med fokus på pasform og funktionalitet. Dragten er med høj ribhals, rib i benene, YKK-lynlås og lommer ved hofterne. Den har en fleksibel taljeelastik, som giver en god pasform og en feminin silhouette.

Dragten gør det nemt for dig at tage i stalden uanset hvad du skal før og efter. Foto: Tifoto

Termodragten er nem at have med i bilen sammen med et par staldstøvler, så du altid er klar til en tur i stalden. Da termostoffet er meget slidstærkt, kan dragten bruges i årevis og vaskes mange gange uden at blive nusset og slidt.

Dragten fås i både sort og grøn.

Gør staldarbejdet mere behageligt

Termostoffet er meget let og pasformen er god, og dragten er derfor behagelig at have på når man muger, vejer wrap af eller laver andre praktiske sysler i stalden.

Det er masser af bevægelsesfrihed i termodragten. Foto: Tifoto

På de lunere dage er det nok kun at have et tyndt lag tøj på under dragten. Og på de køligere dage kan du med fordel tilføje termotøj til dagens outfit. På den måde kan dragten også bruges på de meget kølige dage i vinterperioden.

Læs også: Rytteren i stalden – hvilken af disse 10 typer er du?

Oplagt ved jordarbejde eller gåture med hesten

Du kan med fordel bruge termodragten, når du laver jordtræning med din hest. Foto: Tifoto

På grund af den gode pasform er termodragten også god til når du arbejder med hesten fra jorden eller hvis du går en tur med den. Der er god bevægelsesfrihed, og hvis du får det for varmt, kan du med fordel køre lynlåsen ned til taljen og tage den øverste del af dragten af. Det kan nemlig godt lade sig gøre på grund af den praktiske taljeelastik, som sørger for, at dragten ikke suser ned til anklerne.

ELKA Rainwear

Hos ELKA Rainwear finder du kvalitetsprodukter indenfor regntøj, arbejdstøj, termotøj og outdoor tøj. Virksomheden klæder folk på til både arbejdspladsen og fritidslivet – altid med fokus på kvalitet, funktionalitet og slidstærke materialer.

ELKA vægter kvaliteten af råvarerne højt. ELKAs metervarer og tilbehør følger kravene til Oeko-Tex® Standard 100, forbrugernes beskyttelse mod uønskede skadelige stoffer i tekstiler. Ligeledes lever ELKA til fulde op til REACH, EU’s grundlæggende kemikalielovgivning, som sikrer, at kemikalier bruges forsvarligt.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce